Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (3.53 secunde)
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Cristian Preda: "Ponta s-a transformat intr-un "mic Vadim" Doarece se deda la manevre populiste, cum este aceasta donare a indemnizatiilor parlamentare, Victor Ponta s-a transformat intr-un "mic Vadim", afirma europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
Dar si Basescu rimeaza cu Eminescu" Dupa ce europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, pe blog, despre evenimentele politice de vineri atacand USL, Varujan Vosganian raspunde, aratand lipsa de argumente a afirmatiei lui Preda, potrivit careia "256 rimeaza cu Nastase".
Prin aceasta declaratie, președintele suspendat a dovedit ca stie sa numere la fel de bine ca democrat-liberalii Roberta Anastase și Cristian Preda.
Cristian Preda: "ARD spera sa ia parte la o guvernare de mare coalitie" ARD spera intr-o majoritate fragila a USL si nu exclude sa ia parte la o viitoare guvernare de mare coalitie, afirma europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca Traian Basescu va fi nevoit sa-l numeasca din nou premier pe Victor Ponta daca USL ia peste 50 la suta din voturi la alegerile parlamentare din 9 decembrie.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
Publicatia va fi condusa de Radu Preda, din functia de director, si de Edward Pastia, din cea de redactor-sef. ... Noi credem ca este loc pe piata pentru o revista de business", a declarat Radu Preda pentrupaginademedia.ro.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare a lui Cristian Preda, care in 7 iunie a obtinut un mandat de europarlamentar din partea PDL.
Ma refer in speta la declaratia domnului Cristian Preda, ca Guvernul ar trebui s-asculte si ce spun partidele de opozitie, ca ar trebui sa nu mai existe abordari adolescentine de tipul "e vina ta!
Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
"De ce as preda eu anticoruptia?! ... Inspectorul general Zainea acuza parintii ca isi indeamna odraslele sa fure "Nu stiu ce li se va preda liceenilor la aceste cursuri, dar stiu ca fenomenul coruptie este peste tot la noi.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
Le astept in continuare pe cele semnate de Gabriela Adamesteanu, Mircea Nedelciu, Vasile Andru, Eugen Mihaescu, Sorin Preda. ... Una dintre ultimele carti pe care Marin Preda si-a pus B.T.-ul a fost se pare a mea.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
Firma RER Ecologic Service REBU SA este, potrivit mass-media, controlata de persoane importante ale PDL, in frunte cu deputatul Cezar Preda. De altfel, Preda a fost director in RER, coordonand filialele din Buzau, Galati si Tulcea.
google-analytics.com