Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (8.41 secunde)
Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Cezar Preda: ... Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa. ... "Schimbandu-se conducerea partidului, plecand cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 si ceva la suta, ca Preda cu 49 la suta, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valorosi.
Preda: Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. ... Descresterea afilierii are o traducere publica in stigmatizarea partidelor", arata Preda.
Cezar Preda:
Preda:
Cristian Preda:
Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta. Silviu Prigoana si Cristian Preda au intrat in conflict inainte de alegerile locale din iunie.
Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, considera ca ARD ar avea o sansa la revendicarea pozitiei de prim-ministru in viitoarea legislatura, daca va fi reprezentata de un singur grup parlamentar.
Preda explica miza discutiilor intre premierul Ponta si PDL Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza pe blogul personal in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia este dispus sa discute cu PDL despre propunerile economice pe care le-a lansat public fostul partid de guvernare.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Cotidianul “Replica” de Constanta anunta in premiera, inca de acum o luna de zile, ca Valentin Preda (foto) este sustinut de PSD Constanta pentru un post de secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale.
Cezar Preda:
Presedinta Camerei, Roberta Anastase, si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustin ca scenariul ar fi pornit chiar de la PNL. ... In schimb, Cristian Preda suspecteaza o strategie de comunicare prin care Antonescu sa fie disociat de Patriciu, "devenit o povara" de imagine.
Dinspre Putere, mai exact europarlamentarul Cristian Preda, a venit cu alta propunere: ... Domnul Preda nu cunoaste ce inseamna termenii politici si departatea de Bucuresti ii afecteaza exprimarea.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Probleme de identitate La randul sau, Cezar Preda, vicepresedinte al PD, a declarat ca el va prezenta o motiune democrata pentru ca nu crede in schimbarea identitatii partidului.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat ieri ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtinerii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... PNL Satu Mare considera ca declaratiile lui Preda infirma inca o data aprecierile potrivit carora doar liberalii sunt vinovati de disputele din cadrul Aliantei D.A.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
google-analytics.com