Cautare

2689 de rezultate pentru "preda marian alin" (4.26 secunde)
261, alin. ... "Orice persoana care are in proprietate un mijloc de transport care trebuie inmatriculat in Romania datoreaza o taxa anuala pentru mijlocul de transport, cu exceptia cazurilor in care prezentul capitol prevede altfel", iar la alin. ... 261, alin. ... Alin.
16, alin. ... 16, alin. ... 112, alin. ... alin. (1) din actul constitutiv prevede "votul majoritatii actionarilor prezenti" si nu "votul actionarilor reprezentand majoritatea capitalului social", hotararea ar fi valida.
22 alin. ... 20 alin. ... 21 alin. ... 16 alin. (2) din Lege. (4) Camerele de cazare sunt permanent inchise si asigurate.
Cele mai cunoscute sunt blospot.com si wodpress.com“, a declarat Alin Machenici, expert în PR. ... „Cu cât este mai mare traficul, cu atât sunt sanse mai mari sa atraga publicitate“, a explicat Alin Mechenici.
Alin Popescu: ... Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medic cu multiple preocupari in zona de nutritie si in promovarea unui stil de viata sanatos. ... Alin Popescu, nu exista alimente nocive, ci doar cantitati prea mari, moduri gresite de preparare, ore nepotrivite la care sunt consumate.
alin. ... 106 alin. (2) - Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule ori tramvaie se prelungeste cu 30 de zile, daca titularul permisului de conducere nu promoveaza testul de cunoastere a regulilor de circulatie, in situatiile prevazute de alin. ... alin.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Cotidianul “Replica” de Constanta anunta in premiera, inca de acum o luna de zile, ca Valentin Preda (foto) este sustinut de PSD Constanta pentru un post de secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale.
Cezar Preda:
Dinspre Putere, mai exact europarlamentarul Cristian Preda, a venit cu alta propunere: ... Domnul Preda nu cunoaste ce inseamna termenii politici si departatea de Bucuresti ii afecteaza exprimarea.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Probleme de identitate La randul sau, Cezar Preda, vicepresedinte al PD, a declarat ca el va prezenta o motiune democrata pentru ca nu crede in schimbarea identitatii partidului.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat ieri ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtinerii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... PNL Satu Mare considera ca declaratiile lui Preda infirma inca o data aprecierile potrivit carora doar liberalii sunt vinovati de disputele din cadrul Aliantei D.A.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
Vicepresedintele Partidului Democrat (PD), deputatul Cezar Preda, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca "PD simte o izolare vizavi de clasa politica", dar ca situatia poate fi mult mai periculoasa atunci cand "un partid se izoleaza de electorat".
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat vineri ca Partidul Democrat Liberal va fi unul prezidential, spunand ca este vorba despre "o obligatie morala intrucat presedintele are un program si a castigat impreuna cu PD alegerile in 2004".
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Preda s-a referit miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, si la scrisoarea presedintelui Traian Basescu catre Parlament. Potrivit lui Preda aceasta era obligatorie si arata consecventa de care seful statului da dovada in tratarea acestui subiect".
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
google-analytics.com