Cautare

2689 de rezultate pentru "preda marian alin" (3.45 secunde)
Mai zilele trecute, la o emisiune pe unul dintre canalele de stiri, l-am gasit pe interesantul europarlamentar ("interesant" e cel mai binevoitor epitet la care am putut apela) Cristian Preda raspunzand cum vrea unghiile lui la ce intrebari are el chef.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
Alin si A. ... Alin si A. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... S-a marit rapid si a cuprins tavanul, explica Marian. ... Focul a fost ventilat, extins, insista Marian.
Mircea Geoana, acest "rebel" al PSD a ajuns sa fie un prizonier al propriei formatiuni politice, pe care nu demult o conducea, lucru observat de un alt "copil teribilist" al politicii, PDL-istul Cristian Preda.
96 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. 2 din Constitutie. IV. 3. COMPLICITATEA Complicitatea, ca forma de savarsirea a infractiunii de catre Presedinte, consta in ajutorul dat grupurilor nereprezentative, aflate in afara ordinii de drept, pentru desfasurarea actiunilor lor.
Incalcarea art. 152 alin. ... 44 alin. ... Pe de alta parte, alin. ... 23 alin. ... Potrivit dispozitiilor alin. ... 111 alin. ... 126 alin.
153 alin.(l) din Regulamentul Senatului: ... Conform art 155 alin.(2) din Regulamentul Senatului, Presedintele Senatului nu va supune dezbaterii motiunile simple care nu indeplinesc cerintele prevazute la art. ... 153 alin.(2) si alin.(3) din Regulamentul Senatului: ... 157 alin.(2) din Regulamentul Senatului faptul ca:
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat ca raportul de forte intre cele doua partide in cadrul Coalitiei s-a schimbat si ar trebui rediscutat.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda. Preda l-a luat in colimator pe ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. ... Aceasta este demagogie", a spus Preda.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca nu a fost, nu este si nu va fi adeptul unei guvernari tehnocrate. Preda a precizat ca un astfel de mod de a conduce tara reprezinta apanajul anilor 1990, nu al anului 2007.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-l felicite pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD.
Cristian Preda: Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax. ... Am putea numi categoria "mai bine taci", a declarat Preda.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Cezar Preda (PDL): ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda:
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com