Cautare

2688 de rezultate pentru "preda marian alin" (8.65 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
124 alin. ... 148 alin. 2 si 4 din Constitutie, chiar si dupa modificarea propusa, atata vreme cat si dupa modificare alin. 2 este identic in substanta lui, iar alin- 4 se mentine. ... 124 alin. ... 148 alin. ... 73 alin.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
Gandul informeaza ca vicele PDL, Cezar Preda, are din nou nemultumiri fata de propriul guvern.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
13 alin. ... 75 alin. ... 29 alin. ... 88 alin. ... 63 alin. ... 70 alin. ... 63 alin. ... 121 alin. ... 122 alin. (2) autoritatile administratiei publice locale (consilieri locali, primari, consilieri judeteni, presedintele consiliului judetean) sunt alesi in conditiile legii.
Unul dintre vicepresedintii alesi sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare al democratilor, Cezar Preda, acuza conducerea PD de dezechilibru. Preda a subliniat ca nici el, nici Radu Berceanu nu figurau pe lista vicepresedintilor ardeleni, stabilita la Hanul lui Manuc.
Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog. Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. Intr-un interviu acordat BBC, Preda se referise la anuntata dorinta de a fi prim-ministru a lui Mircea Geoana.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Sper ca presedintele sa tina seama de aceasta realitate atunci cand va desemna candidatul la functia de prim-ministru in decembrie" Declaratia ii apartine domnului Cristian Preda, fruntas pedelist, europarlamentar si profesor. Trecand peste austeritatea punctuatiei, declaratia domnului Preda vorbeste despre un anume fel de a intelege politica.
Prima ii apartine lui Cristian Preda, membru al aripii "oarecum intelectual, intrucatva moral, dar coleg cu Udrea si Anastase".
google-analytics.com