Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (3.89 secunde)
Este asteptat de mai bine de un an, producatorii momindu-ne din cand in cand cu poze si mai rar cu ceva secvente cinematice.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
Telefonul va poate activa sistemul de deschidere a usilor masinii, iar odata intrat in masina telefonul iti poate incarca poze din sistemul camerelor care sunt in interiorul masinii, pe conturile tale de retele sociale .
Valeriu Steriu a postat si el pe Facebook cateva fotografii facute in excursia din Retezat. S-a plimbat cu bicicleta si a facut poze.
La inceputurile fotografiei, expunerea unei poze dura aproximativ o zi. Noua tehnologie a devenit populara atunci cand materialele fotosensibile imbunatatite au permis realizarea instantaneelor.
In plus, se pot realiza poze, existand si optiunea de a le trimite prietenilor. Exista si optiunea de video conferinta, ceea ce spune ceva si despre targetul acestui produs.
Exista foarte multe spy aplicatii care pot sa-ti urmareasca SMS-urile trimise, e-mailul, locatia, site-urile pe care le-ai vizitat, pe cine ai sunat, ce poze ai facut sau ce ai filmat.
Avem Google Street View, avem drone silentioase care fac poze din zbor si camere video CCTV peste tot", explica Evegheni Kaspersky situatia din ziua de azi, atragand atentia ca este important ca guvernele sa impuna reguli mai stricte asupra cantitatii de informatie pe care companiile au dreptul sa o pastreze.
Printre altele, in cadrul experimentului reteaua neurala a invatat sa identifice poze cu pisici, extrase cu mare acuratete dintr-o colectie de peste 10 miliarde de miniaturi create folosind filmulete de pe YouTube.
Ochelarii de "realitate augmentata", creati de Google, permit posesorului sa faca poze, sa porneasca sesiuni de videochat, sa afiseze ghiduri GPS sau sa alerteze utilizatorul atunci cand este aproape de un cunoscut.
Status-urile personale Nu are cum sa nu fie personal profilul tau de Facebook, decat daca nu uploadezi poze, nu scrii nicio informatie despre tine si nu postezi niciun status.
De la Samsung Knox, care poate separa complet viata profesionala de cea personala pe telefon, pana la Sound & Shot, optiune care permite trimiterea de poze cu scurte clipuri audio, Galaxy S4 include numeroase noutati impresionante si o baterie care rezista mai mult.
In acelasi meniu, utilizatorii pot sa refuze asocierea facuta prin Tag cu mesaje sau poze. Fiecare camp in care exista ceva tagged poate fi modificat printr-un click pe icoana cu doua capete, urmat de activarea optiunii "Report/Remove Tag".
Acestia se pot conecta la smartphone-ul cu Android, pot face poze si filmulete care pot fi trimise pe retelele de socializare.
Noul design este minimalist, aduce un pic a Pinterest, doar ca include si poze, clipuri, continut audio. Pe langa continutul personalizat din retelele de socializare, exista si un feed administrat de moderatorii site-ului.
Autoritatile au aflat de frauda femeii dupa ce o persoana anonima le-a semnalat prezenta pe Facebook a unor poze de la nunta ei, ceremonia fiind una costisitoare, potrivit Daily Mail.
Am pus pe el poze vechi, pe care oricum nu ma mai uitasem de ani de zile, cateva documente personale si cam atat.
Astfel, respectiva persoana are acces la mail-uri, contacte, calendare, parole, poze, documente. Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Retelele electrice inteligente masoara deja folosirea electricitatii, oamenii activi isi masoara pulsul in timpul activitatii fizice, iar sute de milioane de persoane incarca poze etichetate cu informatii de geolocalizare in retelele sociale", afirma Smarr.
in fisierul atasat vei gasi doua frumoase poze ajuta vizitatorul sa ia decizia de a downloada fisierul Aceste setari se fac executand dublu click pe link si selectand din meniu butonul Insert /Edit Link (sau direct Alt + Shift + A daca linkul este undeva in josul paginii si ar fi prea complicat sa derulam pana sus ca sa dam click pe buton).
google-analytics.com