Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (8.41 secunde)
Doua cuvinte foarte folosite sunt poze si fotografii. ... Sunt fotografi care spun ca poze fac amatorii, ei fac, in schimb, fotografii. ... Conform DEX online Poza, poze (subst. ... Aceasta atitudine se vrea o detasare de lumescul poza, poze, o distantare care sa arate masura priceperii lor.
Astfel, vei primi postarile sale intr-un mod organizat, avand posibilitatea filtrarii noutatilor pe care le primesti, putand alege din statusuri, poze, jocuri, comentarii si like-uri, videoclipuri sau alte activitati.
Acestia merg insa mai departe si, la recomandarea Comisiei Europene, impun ca pe pachetele de tigari sa fie afisate si poze, intrucat acestea vor avea un impact puternic atat pentru clienti, cat si pentru nefumatori.
It.bzi.ro :Wikipedia doreste poze de la utilizatorii sai Wikipedia s-a remarcat in timp prin fotografiile pe care le pune la dispozitie pentru utilizatori.
Dupa ce inginerul i-a subliniat importanta documentara a fotografiilor, Barnea i-a oferit primele 3 poze si portiunea de film cu negativele respective, pentru a le face cunoscute public.
Posibil sa nu mai fi avut bani si pentru fotografii profesioniste (nu va imaginati ca-s gratis sau ca nu erau fotografi profesionisti la eveniment) deci, in consecinta, i-a facut cineva din echipa niste poze cu mobilul, exact cum faci la un concert unde nu ti se da voie sa intri cu DSLR-ul la tine.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
O scurta poveste, despre inceputurile Facebook Facebook a inceput ca o poveste frumoasa, a oferit un loc unde oamenii sa impartaseasca idei, poze, evenimente etc.
Pentru executie aveam nevoie de planurile curtilor, ale cladirilor, amplasarea acestora in curte si cat mai multe poze. ... Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule.
Mergeti, totusi, la Sectia 14 si dati acolo o declaratie, va vor arata ei poze cu hoti. ... Ei or sa va prezinte si poze cu infractorii, sa-i identificati.
Niste poze impartasite? ... poze, conversatii, emoticonuri, filme. Din aceasta perspectiva, infidelitatea in era digitala este probabil mai dureroasa ca oricand.
Primul corp fotografiat a trecut cel mai lent si am facut mai multe poze: ... Cu ajutorul unui aparat digital Sony DSC-P52 a facut o multime de poze.
Pentru executie aveam nevoie de planurile curtilor, ale cladirilor, amplasarea acestora in curte si cat mai multe poze. ... Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule.
PSD vine cu poze doveditoare Si social-democratii acuza PD si PLD ca folosesc functionari publici si institutii descentralizate in campania electorala, prezentand in acest sens un set de poze din judetul Ialomita.
Bonus, pentru cei curiosi, a oferit si o brosura frumos colorata, despre realizarile din Mangalia, ilustrata cu poze de pe Internet, in care se vad inclusiv niste munti mareti, proiect lasat probabil pentru al doilea an de mandat.
"Sa vezi ce-ti fac ca ai facut poze cu ‘Sa traiti bine‘!", s-a mai auzit din multime. ... Presedintele Traian Basescu a fost prezent la Targul Cascavelei, unde a facut si poze cu fanii si a dat autografe.
Problema atasarii unei poze la CV este destul de delicata, mai ales ca unele persoane, chiar daca sunt avantajate de un fizic extrem de placut, pot fi prea putin fotogenice.
Femeile obsedate de fizicul lor tind sa posteze multe poze pe retelele de socializare, potrivit dailymail.co.uk. ... Cei care se bazeaza foarte mult pe aspetul fizic au foarte multe poze pe Facebook.
Daca ai lasat comentarii pe blog-uri sau site-uri, daca cineva ti-a mentionat numele, daca exista poze cu tine in albumele prietenilor sau daca ai urcat poze pe internet si au ajuns pe diverse site-uri, trebuie sa accepti realitatea.
S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten si iluminator-pudra pentru fata-n fata, dar cam astea-s limitele din ziua de azi. ... Am vazut si eu cum se corecteaza poze.
google-analytics.com