Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (4.41 secunde)
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca.
Romania iese in strada impotriva ACTA Sambata, incepand cu ora 17.00, romanii din peste 21 de orase vor iesi pe strazi pentru a spune "NU -ACTA!".
Dupa succesul piesei I'm Coming Home, finalista la Selectia Nationala Eurovision, The Code, lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas. The Code lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi va invita marti, 7 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si Fundatia Fildas Art.
In apele de coasta, in portul Mangalia, una din cele doua fregate ale noastre, Regina Maria, a ciocnit singurul nostru submarin - Delfinul.
Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Romania este una dintre tarile cele mai expuse riscului de cutremur din Uniunea Europeana, cu sute de vieti pierdute si zeci de mii de cladiri avariate in cutremure in ultimii 200 de ani.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina.
Pentru inregistrarea albumului Universal Music Romania a colaborat cu Smiley si cu echipa lui de la Ha Ha Ha Production.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
google-analytics.com