Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (5.99 secunde)
Alexandros Galiatatos este noul director general al AFDJ. Se pare ca liberalul s-a vindecat de boala care l-a facut sa demisioneze din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si e hotarit sa aduca Administratia Fluviala a Dunarii de Jos la standardele dorite de Orban.
Deputatul PSD, Adrian Nastase, a intervenit in cadrul sedintei de plen, in care s-a discutat solicitarea procurorului general privind dosarul Zambaccian 1, pentru a mentiona ca deputatilor li s-a intins o capcana, prin reluarea unui vot pe baza unei decizii a CCR ce nu se aplica retroactiv.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a participat marti, 28 decembrie a.c., la ceremonia de investire in functie a sefului Statului Major General, prilej cu care a sustinut urmatorul discurs: ... Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General.
Plenul Senatului l-a ales pe Vasiliu cu 70 de voturi “pentru“ si 63 “impotriva“. Chestiunea alegerii secretarului general a iscat inca de saptamanile trecute discutii aprinse printre senatori, cu atat mai mult cu cat Regulamentul are prevederi contradictorii in acest sens.
Ministrul justitiei l-a revocat din functie pe prim-procurorul general al Romaniei, Marcel Sampetru, singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General si om de incredere al fostului procuror general, Ilie Botos.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004.
- transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM; - 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
Bineinteles, politistii calcati cu tractorul de vreun psihopat, cei care trebuie sa suporte arogantele vreunui Copos, prins fara carnet in timp ce rupea radarul cu peste 200 kilometri la ora, ori pur si simplu agentii din intersectii nu vor afla niciodata ce gust au delicatesele pentru care Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a platit peste 7,2 miliarde de lei vechi, desi acum cateva saptamani amana concursurile de incadrare pentru ca nu mai avea bani.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Revolutia din 1989, declansata de bataia puterilor lumii pe zacamintele de petrol (Autor : Sorin Golea)rnNe place sa credem ca blocul comunist s-a prabusit brusc in 1989, din dorinta de libertate a oamenilor.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Cu toate ca din exterior pare mai mult o distractie decât o meserie, alpinismul industrial este o afacere cât se poate de serioasa, ce are la baza trei ingrediente - seriozitate, pasiune si munca, toate la superlativ.Acrobatic este o firma din Craiova care în cei aproximativ 12 ani de activitate a reusit sa devina unul din principalii furnizori de servicii de alpinism industrial din Oltenia.
La fel de adevarat este faptul ca, in acea epoca a compromisurilor, numele sau a fost asociat cu Securitatea, insa conform altor opinii, el a indeplinit doar cateva misiuni marunte legate de aceasta, intrand apoi in dizgratia regimului comunist.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. ... Fstivitatea de premiere din Capitala a avut loc la Carrefour Militari.
google-analytics.com