Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (6.60 secunde)
Din ce in ce mai tare, manualele din care se presupune ca invata copiii nostri arata a dorinta malefica de indobitocire. ... Din ele puteai intelege, te puteai descurca sa recuperezi o lectie daca nu erai atent la ora sau daca lipseai din cauza vreunei raceli rebele.
Bonus, pentru cei curiosi, a oferit si o brosura frumos colorata, despre realizarile din Mangalia, ilustrata cu poze de pe Internet, in care se vad inclusiv niste munti mareti, proiect lasat probabil pentru al doilea an de mandat.
Si Traian Basescu s-a dus la Targul Cascavelei de pe Valea Doftanei, unde a primit remarci acide din partea celor prezenti. Discutiile au pornit de la expresia "Sa traiti bine!", pe care a lansat-o in urma cu cinci ani, la alegerile prezidentiale din 2004.
S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten si iluminator-pudra pentru fata-n fata, dar cam astea-s limitele din ziua de azi. ... Am vazut si eu cum se corecteaza poze. ... Te poti edita in asemenea hal, incat doamna din poza sa nu mai semene cu tine.
O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. ... Se aflau in zona Trocadero, acolo unde mii de turisti se straduiesc zilnic sa surprinda cel mai bun cadru cu turnul parizian.
"Este momentul sa ne exprimam ingrijorarea fata de ordinul de lupta dat de conducerea PD catre functionarii publici in frunte cu prefectii de extractie PD", a precizat Antonescu.
Cod portocaliu cu mult alb.La plimbare cu camera foto. ... Seara, m-am culcat cu cod portocaliu de viscol si dimineata m-am trezit cu chef de facut poze.
Din pacate, o stergere totala a datelor e aproape imposibila, asta daca nu cumva ai vreun prieten hacker, dispus sa faca ravagii. ... In cazul celor medii, trebuie sa parcurgi mai multi pasi, iar conturile greu de sters necesita sa contactezi departamentul de relatii cu clientii.
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase. Cei care s-au exprimat intr-un limbaj trivial s-au ales cu postarile sterse si un block de toata frumusetea de la diva.
Miriam Eugenia Soare) - Poate ca ar trebui sa ne unim singuratatile, la ce imaginatie si dorinte aprinse ai, si-mi pune si un emoticon d-ala de-mi face cu ochiul.
S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. ... O grupa de studenti de la arhitectura a mers impreuna cu profesorul. O studenta de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren si a a scos telefonul mobil, sa faca poze.
Femeile obsedate de fizicul lor tind sa posteze multe poze pe retelele de socializare, potrivit dailymail.co.uk. ... Dr Stefanone si echipa sa au examinat comportamentul online cu ajutorul unui studiu realizat de 311 voluntari.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... Din acest moment, cel putin teoretic, mai sunt maxim 4 ani pana cand ar trebui sa fie dat la gata acest obiectiv.
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
Puteti citi in continuare postarea din 2 februarie 2011. • "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Lansarea oficiala a avut loc in prezenta unui numar impresionant de persoane, oficiile de gazda fiind facute de directorul general, Laurentiu Mitrache, directorul sucursalei, Romelia Popescu, si de directorul general adjunct al Bank Leumi Romania, Manfred Rauchwerger.
Lamuriri in legatura cu propria platforma program Ce ne propunem: o Continuarea programului de salubrizare a terenurilor virane in toate zonele Bucurestiului si indeosebi in zonele periferice cu tendinte de excluziune sociala.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
google-analytics.com