Cautare

16569 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (4.09 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. ... Astfel, SPP a precizat ca activitatile de cercetare de la locul accidentului in care a fost implicat premierul au fost desfasurate de cadre ale Politiei Ilfov. ... Ilfov", se spune in Comunicatul SPP.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... Prim-ministrul a avut, in iunie 2005, o intalnire cu Dinu Patriciu, in calitatea acestuia de presedinte-director general al Rompetrol, la care a participat si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
" Senatorul PSD Ilfov Gabriela Firea a multumit pentru aprecieri si a mentionat ca propunerea legislativa vine in sprijinul bunului mers al activitatii in primarii.
Fostul director general - manager al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva (regie autonoma de interes national) a fost deferit justitiei, pe 1 martie, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave in scopul obtinerii unui avantaj patrimonial.
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat. ... Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Bucuresti-Ploiesti. ... ,,N123:CFR Constanta-Sos.Bucuresti-Ploiesti-Pasajul Otopeni". ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos.
Popescu s-a nascut la 8 martie 1971, in Bucuresti. ... Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative - CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. Catalin Grasa - pentru postul de director adjunct asistenta medicala, dr. Mihaela Dinisov - director adjunct sanatate publica si programe, dr.
google-analytics.com