Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (4.36 secunde)
Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme. Pe 9 ianuarie 2009 s-a nas­cut la Buzau Alexandru Gabriel.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Cert este ca sunt director!".
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Directorul general interimar al TVR, Alexandru Sassu, a renuntat la functia de secretar executiv al PSD, au declarat, vineri, surse din formatiune. Plenul Parlamentului l-a numit, saptamana trecuta, joi, pe Alexandru Sassu ca director general interimar al SRTv, pana in octombrie.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Alexandros Galiatatos este noul director general al AFDJ. ... Acesta din urma a fost insa inlaturat ieri din fotoliul de director general. ... Numirea liberalului in functia de director general al AFDJ a reprezentat o surpriza atit pentru salariatii din societate, cit si pentru colegii de partid ai acestuia.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. ... Presedintele PSD Ilfov a mai precizat ca propunerea a venit din partea manelistului si a primarului din Stefanesti.
Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
La Ilfov, alianta s-a constituit intre PNL si PDL. ... "Incepand cu data de astazi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate functiile detinute in cadrul PSD, respectiv vicepresedinte la nivel national si presedinte al organizatiei judetene Ilfov, precum si din calitatea de membru al partidului.
Caravana electorala in judetul Ilfov • Deschiderea oficiala a campaniei electorale a fost precedata de un minunat spectacol artistic oferit de foarte talentatii copii din Voluntari, Clinceni, Domnesti si Bragadiru.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
google-analytics.com