Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (4.32 secunde)
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu. ... Intram in absurd, si domnul ministru Ionel Popescu, inainte de a fi ministru si, probabil, si dupa, este om de spirit, e gazetar.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
2 tone de petarde si artificii, confiscate de politistii din Ilfov 2 tone de petarde si artificii fara documente de provenienta au fost descoperite si confiscate de politisti, intr-o actiune desfasurata in localitatile Dobroesti si Ganeasa, precum si in municipiul Bucuresti, de la trei barbati care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice catre persoane neautorizate, a informat joi Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.
cum a ajuns Alexandru Sassu director la trustul lui Patriciu', pe care il puteti citi in continuare.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com