Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (2.99 secunde)
In perioada octombrie-noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au documentat activitatea unui grup infractional cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, respectiv talharii asupra conducatorilor auto, dar si asupra persoanelor care detin sau manipuleaza sume de bani, avand ca principal mod de operare "inteparea pneului in trafic".
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Potrivit institutului de consultanta imobiliara SGA Romania, daca acum opt-noua ani preturile de inchiriere pentru un spatiu corespunzator de birouri intr-una dintre cele mai "luxuoase locatii" din Bucuresti se ridicau la 35-38 de dolari fara TVA, pe metru patrat, astazi cota curenta nu depaseste 15-16 euro.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Preturile imobilelor ar putea creste semnificativ in 2005, dar in unele cazuri cresterile ar putea fi artificiale, arata un raport al Institutului de Consultanta Imobiliara - SGA Romania.
"Razboiul" dintre Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati si Apa-Canal, izbucnit ca urmare a faptului ca societatea de interes local nu a platit contravaloarea apei brute primite, se va termina pana la sfarsitul acestei luni.
Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B. CONSTANTIN de 44 de ani din Bucuresti, pasager in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, I.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... 120 de perchezitii au avut loc joi in Bucuresti si Ilfov.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Dl Cristian Tudor Popescu scrie in Gandul.info : ' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Recent, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 109 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
google-analytics.com