Cautare

1072 de rezultate pentru "popa" (4.06 secunde)
Spre exemplu, in acest sezon comerciantii au in piete rosii produse la Matca si Corod, dar si importate din Turcia, castraveti si varza aduse tot din judetul Galati, comuna Umbraresti, pepeni adusi de la Barcea, dar si judetul Braila de la Insuratei, cartofi din comuna Vanatori - Galati dar si ardei gras din Giurgiu, sau alte produse din Vrancea", a declarat Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA) Galati.
La inaugurare au fost prezenti deputatul Cornel Popa si primarul Alesdului, Zeno Tipter. ... Le multumesc in mod deosebit deputatului Cornel Popa si primarului Ilie Bolojan, fara de care inaugurarea de azi (ieri - n.n) nu ar fi fost posibila.
Avocata Mariana Popa, reprezentanta lichidatorului ROVIGO, a declarat ca firma pe care o reprezinta scoate la vanzare toate bunurile disponibile, pentru a putea recupera creantele pe care le are de incasat in contul ICM.
Liderul Federatiei Nationale Feroviare Miscare-Comercial, Gheorghe Popa, a declarat, ieri, la iesirea de la discutiile cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, ca intre 3. ... Noi am sesizat ministrului Radu Berceanu ca exista un scurt-circuit intre minister si confederatiile sindicale", a spus Gheorghe Popa.
Nicolae Popa, "nevinovat" ca si Vantu Omul de afaceri a declarat ca Nicolae Popa, asemeni lui, "total nevinovat". "Pentru dumneavoastra, Popa este un condamnat periculos, pentru mine este un prieten", a spus Sorin Ovidiu Vantu.
Acestea dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte in situatii care sub imperiul vechii legislatii erau rezervate domeniului exclusiv al vointei partilor contractante", a declarat Cornel Popa, avocat asociat al firmei de avocatura "Tuca, Zbarcea &
80, cand a marcat dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Rodriguez la Adrian Popa. ... Steaua a inceput bine repriza secunda si Popa a trimis un sut-centrare care a trecut prin fata portii (48).
22:55 Adi Popa si Prepelita au fost certati de Reghe la marginea terenului, in timpul jocului, pentru ca nu si-au ales ghetele potrivite pentru gazonul de pe National Arena. ... Adi Popa primeste in marginea careului, intoarce un fundas si suteaza, fara prea mari emotii pentru Wiland.
Rezerva Adrian Popa a cazut in careu dupa un duel cu Martins Indi, faza aproape leita cu cea in urma careia Thomson se grabise sa fluier penalty pentru Olanda, numai ca de data aceasta scotianul n-a mai tusit in fluier.
Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
Adi Popa a avut primul sut periculos spre poarta lui Silviu Lung Junior. ... Dupa pauza Junior Morais a respins din fata portii goale dupa ce sutul lui Adi Popa a trecut pe langa Lung.
In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. ... Adi Popa marcheaza cu o scarita superba. ... Marin, Hoban, Adi Popa, Nicusor Stanciu, Alexandru Chipciu - Bogdan Stancu Sursa:
Stelian Popa a participat recent la targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant, despre valoarea prieteniei pe Facebook, prea adesea considerata ca fiind falsa. Puteti citi in continuare textul postat de publicistul Florian Popa Micsan si intitulat:
Un tratat de oncologie digestiva "asteptat si necesar" In Aula Academiei Romane, profesorului doctor Florian Popa, chirurg de prima clasa, i-a revenit misiunea de a prezenta o lucrare de exceptie: ... Popa sublinia ca este un tratat "asteptat si necesar".
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare. ... Iata textul scris de Florian Popa Micsan, pe care il incadram la o rubrica noua, lansata azi de site-rile nationale estiri.ro si einformatii.ro:
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... xxx Continuarea mea (Florian Popa Micsan)?
google-analytics.com