Cautare

1853 de rezultate pentru "popa dorin arges" (4.53 secunde)
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Trebuie spus ca Agentia de Mediu Pitesti va contesta insa decizia Tribunalului Arges.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
FC Arges - Voluntari 0-2. ... FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: ... Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armas, - Rata, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
google-analytics.com