Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (2.59 secunde)
La randul sau, reprezentatul PD la dezbatere, deputatul Cosmin Pop, a spus ca revizuirea Constitutiei este o provocare, "dar asta nu inseamna ca se va reinventa apa calda". ... Ar trebui sa ne intoarcem la baza democratiei, sa vedem daca mai este poporul sau nu", a afirmat Pop.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut. ... Sunt de parere ca Pop Danut este responsabil de ruptura de partid.
"Regret disparitia PD", Claudiu Pop, PSD. ... Pe de alta parte, deputatul PSD Claudiu Pop si-a exprimat regretul pentru disparitia de pe scena politica a Partidului Democrat.
Totusi cel mai nemultumit s-a aratat a fi deputatul PSD Claudiu Pop, care considera ca judetele vor avea de suferit, deoarece parlamentarii vor fi mai solitari si nu vor mai lupta pentru interesul intregului judet.
Nu de aceeasi parere este si Claudiu Pop, presedintele interimar al PSD Oradea, care a declarat telefonic pentru Realitatea bihoreana: ... Trebuie sa schimbam si metoda de a face politica, si nu doar liderii", a declarat deputatul PSD Claudiu Pop.
Deputatul Claudiu Pop, presedintele interimar al organizatiei municipale, recunostea ca la partid existau tensiuni in ceea ce priveste noile decizii ale BPN. Toate optiunile pentru fotoliul de presedintele interimar al PSD Bihor au fost infirmate telefonic de Claudiu Pop, care a declarat:
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
"Solicit colegilor mei sa stea acasa sambata" Claudiu Pop, ales de cei 21 de membri numiti de la Bucuresti sa reprezinte in relatiile cu presa organizatia judeteana a PSD, considera ca demersul fostului presedinte nu este regulamentar intrucat nu are avizul conducerii centrale.
Seful Politiei Romane de Fronitera, chestorul principal Nelu Pop, a anuntat ieri ca "in vederea prevenirii actelor de coruptie, in cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera se va constitui un organism intern de preventie, sub forma unui grup de lucru alcatuit din ofiteri specializati, care va avea ca principale obiective identificarea factorilor de risc pe linia coruptiei si aplicarea unor masuri proprii pentru prevenirea savarsirii unor astfel de fapte".
PSD si PD-L au decis astazi, in sedinta comuna sa nu se mai atace in public, a spus Georgian Pop de la PSD. ... sa nu ne mai atacam reciproc", a declarat in emisiunea Fabrica deputatul PSD, Georgian Pop.
Secretarul general al FSLI, Liviu Marian Pop, a declarat ca protestele sindicalistilor din invatamant vor continua prin organizarea de marsuri si mitinguri in intreaga tara.
SenatorulPSD de SALAJ, GHEORGHE POP, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Portocaliii ne izbavesc de drepturi si libertati", pe care o puteti citi in continuare.
In plen a intervenit si social-democratul Georgian Pop, secretar de sedinta, care a sustinut ca a numarat alesii prezenti, care nu sunt in numar de peste 170, cum anuntase Anastase. "Conform numaratorii mele, de la PDL, UDMR, minoritati si UNPR sunteti 157, nu peste 170", a reclamat Pop.
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: Puterea va pregateste botnita! Se zice in popor ca toamna se numara bobocii.
Deputatul PNL Virgil Pop, primul parlamentar ales direct din arest, este condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta. Pop face recurs si se autosuspenda din partid.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Georgian Pop, a declarat azi la finalul sedintei Biroului ca s-a stabilit in unanimitate ca saptamana viitoare deputatii sa aiba activitate doar in teritoriu, informeaza NewsIn.
Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a avertizat, azi, la Guvern, ca inspectorii generali scolari vor fi schimbati din functii, daca se implica in campania electorala, informeaza Agerpres.
De asemenea, pe lista USL se vor afla si liberalul Dan Mihalache, secretar general adjunct al guvernului Ponta, dar si actualul ministru delegat pentru Dialog Social, fostul sindicalist Liviu Pop. Mihalache va candida pe listele pentru Senat, iar Pop, pentru Camera Deputatilor.
Dupa doi ani de la investire, senatorul Liviu Marian Pop, presedintele Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala face un scurt bilant al obiectivelor realizate:
google-analytics.com