Cautare

382 de rezultate pentru "petrol" (2.72 secunde)
In acelasi mod, cresterea pretului energiei a condus la transferul puterii de cumparare de la SUA si Europa la exportatorii de petrol care, recunoscand volatilitatea preturilor la energie, au economisit mare parte din acesti bani. ... Mai mult, Statele Unite nu s-au dezbarat de dependenta de petrol.
Adrian Manolache este asociatul coordonator al societatii, a carui expertiza acopera industrii precum FMCG, petrol si gaze, farma sau agricultura. ... Experienta lui Corneliu-Vasile Popa cuprinde proiecte de energie regenerabila, petrol si gaze, investitii green-field si infrastructura.
aur, argint, metale rare, cupru, gaze naturale, petrol. ... GPFG joaca pe termen lung, avand mandatul de a asigura viitorul economic al tarii dupa ce resursele vaste de petrol si gaze vor fi fost epuizate.
Romania este printre cele mai bogate tari din Europa in materie de petrol. In mod normal, o tara bogata in petrol, cum sunt si Iranul, Irakul, Siria si mai toate tarile arabe, dar si Statele Unite, are un pret la pompa extrem de mic.
Revolutia din 1989, declansata de bataia puterilor lumii pe zacamintele de petrol (Autor :
Acesta a fost planuit pentru a tine sub control, pentru democratizarea intregii lumi islamicedin Afganistan in jos, prin Iran, Pakistan si tarile producatoare de petrol din zona Golfului Persic, de-a lungul Africii de Nord pana in Maroc.
Angola, sfisiata vreme de zece ani de razboiul dintre marxisti si legitimisti, a depasit 10% crestere economica in 2004, exploatindu-si inteligent rezervele masive de petrol. Mozambic, care nu are petrol, dar a inceput sa adopte proceduri moderne de administratie publica, a depasit si ea 10% crestere economica anul trecut.
Angola, sfisiata vreme de zece ani de razboiul dintre marxisti si legitimisti, a depasit 10% crestere economica in 2004, exploatindu-si inteligent rezervele masive de petrol. Mozambic, care nu are petrol, dar a inceput sa adopte proceduri moderne de administratie publica, a depasit si ea 10% crestere economica anul trecut.
Decizia lui Putin vine in contextul sanctiunilor masive impuse Rusiei. Europa nu accepta cererea lui Putin de plati in ruble pentru petrol si gaze.
Un incendiu a izbucnit la un depozit de petrol in Belgorod - in Rusia -, aflat la circa 30 de kilometri de granita cu Ucraina.
Parlamentul European a adoptat joi o rezolutie prin care solicita sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei, inclusiv "un embargo total si imediat asupra importurilor de petrol, carbune, combustibil nuclear si gaze".
Un incendiu puternic a izbucnit duminica noaptea la un depozit de petrol din orasul Briansk din Rusia, au anuntat agentiile de presa ruse, citand ministerul pentru situatii de urgenta.
Daca media barilului de petrol pentru primul trimestru al anului trecut era de 60 de dolari, anul acesta, in primele trei luni, media a ajuns la peste 90 de dolari pe baril.
Romanii au debutat pe piata internationala a traficului&contrabandei cu petrol in timpul razboiului din Iugoslavia, cand multe averi din Romania si-au pus bazele. ... petrol, benzine si alte marafeturi.
Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o rafinarie de petrol din Rusia, aproape de granita cu Ucraina, in sudul regiunii Rostov, au anuntat serviciile de urgenta locale, citate de Reuters.
A castigat vecinul din sud, Bulgaria, care va incasa un dolar pentru fiecare tona de petrol ce-i va tranzita teritoriul.
Operatorul polonez de conducte Pern a detectat marti seara o scurgere la o linie a conductei Drujba, care transporta petrol din Rusia catre Europa.
Guvernul Ciuca a adoptat supraimpozitarea pe profit a companiilor de petrol si gaze. Este vorba despre un impozit suplimentar de 60% pe profiturile excedentare.
Informatiile scurse de la Pentagon arata ca Zelesnki ar fi planuit sa arunce in aer conducta prin care Rusia livreaza petrol in Ungaria
Groapa de petrol “Eu, de exemplu, as fi utilizat groapa pentru altceva, as fi umplut-o cu titei pentru ca am nevoie pentru generatoare, dar nu e voie.
google-analytics.com