Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.83 secunde)
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
Florin Negrutiu) PDL este o gaina careia i s-a taiat capul. ... Iar PDL a murit pre pliscul lui, astfel incat azi, dupa ce tragem linie in urma Colegiului Director care "s-a lasat cu sange pe pereti", niet gaina, niet Cocos!
Ce planuri pregatesc PDL si Traian Basescu dupa referendum Analistii politici au identificat trei scenarii pe care PDL le-ar putea aplica in perioada post-referendum, plecand de la o miscare aparent neimportanta din interiorul partidului.
PDL paraie din incheieturi. ... Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. ... Blaga a facut munca in PDL fara sa aiba spate si sustinere, pentru ca el l-a facut, el l-a inregistrat.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos. ... - E rusinos ce au facut cei de la PDL-PNL!
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Prin ceea ce fac aici, la PDL Dolj, am aratat intotdeauna ca doresc sa vina foarte multi tineri la conducere si cat de curand va veni vremea ca sa preia complet conducerea, iar eu si alti cativa ca mine sa ne dam la o parte.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR, ocupa prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea primarului general al municipiului Bucuresti, la scrutinul din 10 iunie, in timp ce pe pozitia a doua va fi Silviu Prigoana (PDL).
Dintre partidele din Romania reprezentate si in prezent in Parlamentul European, PDL va avea de asemenea propria lista, ca si UDMR. ... Cine e pe lista PDL-ului PDL are in actualul legislativ european 11 mandate :
Peste putin timp, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Constanta planuieste sa ofere explicatiile de rigoare referitoare la "mazilirea" sa.
Doctrina economica si sociala a PDL, care va fi lansata luni, propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
PDL risca sa nu mai intre in Parlament daca nu gaseste o solutie pentru a nu mai scadea in sondaje, iar Partidul Poporului, anuntat de Dan Diaconescu, are sanse sa acceada in legislativ pe fondul actualei crize economice, sustine consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca intotdeauna a spus ca, daca Emil Boc va candida pentru un nou mandat la sefia partidului, il va sustine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizand si el ca va fi pe platforma premierului.
Conventia PDL. Reportaj de la fata locului M-am gandit sa descriu cititorilor mei atmosfera de la Conventia PDL, preluata de la fata locului. ... In sfarsit se aude imnul PDL. Mai toata suflarea PDL-ista bate ritmat si insufletit din palme. ... Dupa imnul PDL.
Congresul PDL. ... "Uitati-va ce barbati candideaza la sefia PDL. ... Masa presei la congresul PDL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier. ... Eu sunt L-ul din PDL.
Victor Ponta:"PDL si-a ales in frunte un marunt activist PCR" Presedintele PSD Victor Ponta a spus ca la Congresul PDL democrat-liberalii au dovedit ca sunt incapabili de schimbare.
Conventia PDL consemneaza distrugerea totala a unui partid Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune pe blog ca reuniunea PDL a consemnat "distrugerea totala a unui partid si transformarea sa intr-o gasca institutionalizata" si ca "meciul a fost aranjat de la inceput, in cele mai mici detalii".
Ponta - sah la PDL si Traian Basescu (Autor: ... Din momentul in care Mircea Geoana a fost inlaturat de la presedintia Senatului, PDL are o problema uriasa. ... Daca PDL nu va vota candidatul USL, nici USL nu va vota candidatul PDL. ... O torpila inspaimantatoare pentru singurul fief ramas PDL-ului:
Interesele PDL (Autor : Sorin Rosca Stanescu ) Daca Guvernul Boc ar fi facut mai putine erori si daca recesiunea mondiala, si mai ales cea europeana, nu ar fi continuat, PDL ar fi fost interesat de organizarea cat mai tarziu a alegerilor.
google-analytics.com