Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.80 secunde)
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
PDL ademeneste UDMR: ... NOUA HARTA pe care PDL ar vrea s-o ofere UDMR. Cum vor pedelistii sa traseze regiunile de la zero PDL pregateste ultima oferta de compromis pentru UDMR in privinta reorganizarii administrative a tarii.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale. ... Ex-presedintele democrat-liberalilor gorjeni ii infiereaza pe actualii sefi ai PDL Gorj pentru proasta organizare a alegerilor si nu isi ascunde satisfactia fata de rezultatele obtinute de PP-DD.
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
"Interventia mea este legitima pentru ca si eu, si PDL avem acelasi electorat.
Atunci mai raman doar UDMR si PDL. ... care sunt de la PDL, care sunt de la PSD.
DAN CRISTIAN TURTURICA) Daca PDL pierde alegerile de anul viitor, misiunea sa se va fi incheiat inainte de termen. ... Blocajul in care se afla presedintele are insa cauze mai profunde decat esecul sau in a-i convinge pe liderii PDL sa incerce un salt pe celalalt mal al prapastiei.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
Fiecare candidat a fost insotit si de explicatiile proiectate pe un panou, din care au reiesit - conform sondajelor de opinie, dar si rezultatelor obtinute la europarlamentare - sansele oamenilor pe care se bazeaza, la alegerile locale din 2008, PDL.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, spune ca declaratia lui Sebastian Lazaroiu care a afirmat ca Teo Trandafir va pleca din PDL, nu are niciun sens.
PDL, mai rau ca defunctul PCR", pe care il puteti citi in continuare.
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament.
Sorin Rosca Stanescu) In timp ce PDL este amenintat sa piarda alegerile, USL este in pericol sa nu le castige.
Primarul Craiovei considera ca pedelistii sunt cei care pierd daca nu-l vor sustine pe el drept candidat comun la Primaria Craiova, sub sigla Miscarii Populare Liderii PDL s-au reunit, duminica, la parlament, in sedinta Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului in alegeri.
Primarul Craiovei considera ca pedelistii sunt cei care pierd daca nu-l vor sustine pe el drept candidat comun la Primaria Craiova, sub sigla Miscarii Populare Liderii PDL s-au reunit, duminica, la parlament, in sedinta Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului in alegeri.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
USL ar lua 52% din voturile pentru Consiliul Local, urmata de UNPR - 18%, PDL -18% si partidul lui Dan Diaconescu. ... • Primaria sectorului 3 din Capitala este strans disputata de actulaul edil Liviu Negoita(PDL) si Robert Negoita (USL).
Bogdan Teodorescu - de ce a fost PDL spulberat la alegeri Traian Basescu si PDL au platit, la locale, nota de plata a masurilor impopulare si a arogantei fata de romani, fapt care a dus la "spulberarea PDL" in alegeri, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
google-analytics.com