Cautare

228 de rezultate pentru "paturi huedin cordos" (2.71 secunde)
Radu Preda, Senator Alexandru Cordos, deputat Horia Uioreanu si nu in ultimul rand prof. univ. Stelian Tofana. Reprezentantii companiei CaDMO, parteneri transnationali, care o mare experienta in formare profesionala din Spania si-au adus si ei aportul la succesul acestui eveniment.
De asemenea, viceliderul grupului parlamentar al PSD din Senat Alexandru Cordos a subliniat ca PSD nu poate vota un proiect de lege care "nu raspunde exigentelor unei legi-cadru", asa cum este cazul legii asistentei sociale, care urmeaza sa modifice alte 15 legi.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o intrebare lui Emil Boc - Prim Ministru al Romaniei. Obiectul intrebarii: Recensamantul populatiei In perioada 20-31 octombrie 2011, populatia Romaniei este chemata sa participe la recensamantul national, actiune organizata de Institutul National de Statistica, cu concursul principalelor institutii publice.
Centura de ocolire a Clujului naste in continuare scandal Senatorii PSD din Cluj, Alexandru Cordos si Sorin Bota, precum si colegul lor de partid, deputatul Cornel Itu, au anuntat ca vor sesiza Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile de la centura de ocolire a Clujului de pe ruta Valcele - Apahida.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica intitulata: ROMANIA ARE DREPTUL LA UN GUVERN AVIZAT!
In urma cu doua saptamani si liderul Grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu, a inaintat propunerile PSD-ului in ce priveste componenta Comisiei de ancheta - Valer Marian, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Cordos si Gheorghe Pop.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: "5 luni de guvernare Ponta" Declaratia politica de astazi face un bilant al celor 5 luni ale Cabinetului Ponta.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare domnului Victor Ponta, Primul Ministru al Romanie pe tema situatiei de la ANRMAP Sunt deja de notorietate neregulile descoperite de Corpul de control la Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.
Vicelider - Cordos Alexandru • 5. Vicelider - Lazar Sorin Constantin • 6. Vicelider - Haralambie Vochitoiu • 7. Secretar - Suciu Matei • 8.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania 10 ani de parteneriat NATO", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Parlamentul va sustine prioritatile Guvernului pentru semestrul intai al anului 2015.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Necesitatea unei Romanii stabile politic in actualul context european. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Necesitatea unei Romanii stabile politic in actualul context european. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Necesitatea aplicarii legii salarizarii unitare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica intitulata "Micsorarea TVA la alimentele de baza da peste cap calculele Guvernului".
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Emil Boc - Prim Ministru al Romaniei. Obiectul interpelarii:
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Fondurilor Europene Eugen Teodorovici. Obiectul intrebarii: Eficientizarea implementarii proiectelor cu finantare europeana.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata Accesarea fondurilor europene un deziderat actual, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o intrebare Ministrului Transporturilor Relu Fenechiu Sanatatii Eugen Nicolaescu. Obiectul intrebarii: Confortul calatoriilor cu CFR Calatori Ati depus eforturi sustinute pentru privatizarea CFR Marfa.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Clusterul agro-industrial - oportunitate de dezvoltare a agriculturii romanesti ", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com