Cautare

228 de rezultate pentru "paturi huedin cordos" (2.73 secunde)
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
In urma analizelor facute, si tinind cont de o scrisoare a colectivului sectiei ATI a Spitalului Clinic de Urgenta, s-a ajuns la concluzia ca numarul de paturi se poate reduce cu 127 in tot judetul, fata de 163 propuse.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare a sustinut o intrebare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Nicolae Dragnea Obiectul intrebarii: Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”.
Directorii de spitale vor avea salariile in functie de numarul de paturi din institutia pe care o conduc. Diferentierea vine din faptul ca cei care au paturi mai putine in subordine pot desfasura si alte activitati in perioada in care se afla la conducere.
Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Profesorul doctor Ioan Cordos, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spune ca acest departament este destinat exclusiv pacientului cu tumora pulmonara primitiva.
Dan Magheru, directorul DSP Hunedoara, spune ca la cele doua sectii de la Vulcan nu se justifica numarul de paturi si ca numarul pacientilor de aici este in scadere.
INS, Activitatea unitatilor sanitare, 2016 Comparativ cu reteaua unitatilor sanitare din sectorul public, care in anul 2016 includea 64,6% din totalul spitalelor, 70,6% din totalul centrelor de sanatate (inclusiv centrele de sanatate cu paturi de spital), 55,6% din totalul sanatoriilor balneare, toate sanatoriile TBC, sanatoriul de nevroze si cel de neuropsihiatrie, toate preventoriile, dispensarele medicale si toate cabinetele scolare (medicale si stomatologice), precum si 50,4% din totalul laboratoarelor medicale, sectorul privat detinea integral sau aproape integral (peste 90%) rețeaua de cabinete de medicina de familie si de medicina generala, de cabinete medicale de specialitate, de cabinete stomatologice, societați civile medicale, de specialitate si stomatologice, de centre medicale de specialitate si policlinici, de laboratoare de tehnica dentara, de farmacii, puncte farmaceutice si drogherii, de depozite farmaceutice, precum si 73,3% din rețeaua de centre de diagnostic si tratament.
914/2006, modificarea definitiei spitalului, prin conditionarea obtinerii autorizatiei sanitare de functionare de existenta unui numar de minim 20 de paturi, mi-a atras in mod deosebit atentia.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene.
Numarul de paturi din spitale va fi in continuare redus cu inca 3.500 pana in decembrie 2011, dupa ce in prima parte a anului au fost reduse alte 2.200, conform Memorandumului tehnic de intelegere a angajamentului stand-by 2011-2013.
Un moment important al cooperarii interparlamentare romano-suedeze l-a reprezentat vizita oficiala la Stockholm a Grupului parlamentar de prietenie Romania - Suedia, care a avut loc in perioada 19 - 21 martie 2014, condusa de senatorul Alexandru Cordos, presedintele Grupului.
Propunerea legislativa este initiata de catre senatorul social-democrat Alexandru Cordos si sustinuta, in calitate de coinitiatori, de alti 33 de senatori si 14 deputati.
Schimbarile de decor constau chiar si in marirea spatiului locativ al camerelor respective, prin improvizarea de paturi suprapuse, care ofera mai mult spatiu de miscare, dar despre a caror siguranta studentii se preocupa prea putin.
"Activitatea de transplant medular a inceput cu 7 paturi sterile (adulti si copii) in prezent pacientii avand la dispozitie compartimente largite si reamenajate:12 paturi pentru adulti si 6 pentru copii in camere sterile", a anuntat managerul ICF, dr.
Aceleasi date pozitioneaza tara noastra pe locul 6 in Uniunea Europeana (UE) la numarul de spitale, fapt ce atesta ca la 100.000 de locuitori avem mai multe paturi ca Franta si Marea Britanie. ... La 100.000 de locuitori avem mai multe paturi ca Franta si Marea Britanie.
Toata tevatura se pare ca a pornit ca urmare a restructurarilor care se fac la sectia de diabet, care a pierdut 40% din paturi (din 70 de paturi au mai ramas 40) si trei medici, iar de la anul medicii aflati la varsta pensionarii vor pleca si ei.
Senatorul Alexandru Cordos, secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala, ne informeaza, printr-un comunicat, ca senatorii PSD au obtinut, in comisie, adoptarea amendamentului privind valoarea punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut pe economie, din cadrul proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice.
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala. Puteti citi in continuare discursul sustinut de catre senatorul Alexandru Cordos.
google-analytics.com