Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (2.89 secunde)
Senatorul liberal a avertizat ca o continuare a escaladarii dorintei de catre PD de a indeparta PNL din Alianta, prin infiintarea unui protocol paralel cu PLD, va conduce spre un "deznodamant nefericit" al Aliantei, spre o "vulnerabilizare" a ei, care va fi "sanctionata" si de electorat.
In paralel, se desfasoara si un control al Corpului de Control al Institutiei Prefectului si intr-o saptamana-doua vom sti exact ce s-a descoperit.
Strategia urmeaza sa fie aprobata de Guvern in perioada imediat urmatoare si va da unda verde negocierilor privind realizarea consortiului care va incepe in prima jumatate a anului 2008 constructia in paralel a Unitatilor 3 si 4 ale CNE Cernavoda.
S-ar putea ca in campanie sa vorbim despre bunele si relele lui Traian Basescu sau despre bunele si relele lui Calin Popescu-Tariceanu, daca am face campania in paralel cu cererea de suspendare sau motiunea de cenzura", a mai spus liberalul.
Parlamentul va lua in dezbatere, in zilele urmatoare, un proiect de lege prin care toate interceptarile si inregistrarile vor fi efectuate de o autoritate specializata, autorizata de Legislativ. Initiativa a fost anuntata ieri, in paralel, atat de liberalul Radu Stroe, cat si de social-democratul Ion Rus.
In privinta Legii privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, initiatorii pachetului de legi isi propun ca SRI sa nu poata invoca secretul profesional in fata organismelor de control abilitate prin lege si, de asemenea, sa nu poata desfasura activitati economice, prin care sa isi creeze venituri proprii, in paralel cu sumele alocate de la bugetul de stat.
Studiul foloseste date obtinute in doua sondaje de opinie desfasurate paralel, in perioada 16-30 noiembrie 2006, cu un chestionar unic, primul reprezentativ pentru intreaga populatie a Romaniei (1.215 persoane, marja de eroare de plus/minus 2,9%), iar cel de al doilea reprezentativ pentru romii din Romania (1.387 de persoane, marja de eroare de plus/minus 2,6%).
Articolul referitor la demiterea presedintelui a fost adoptat in varianta initiala si stabileste ca demiterea presedintelui ales in turul al doilea de scrutin se face prin votul majoritatii celor care se prezinta la urne. In paralel, parlamentarii dezbat un al doilea proiect de lege pe tema referendumului.
In paralel, se strang semnaturi si pentru un alt demers al Partidului Democrat. Dar, revenind la persoanele care doresc sa se afirme ca fiind extrem de active in cadrul PD Constanta, il putem nominaliza pe Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile.
Numai ca, in paralel cu zbaterile PSD de a castiga inca un loc in consiliul municipal, textul de lege care le permitea astfel de initiative a fost suspendat, dupa ce o instanta de judecata l-a considerat neconstitutional, la inceputul lunii februarie.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Ultimul a expus o mostra "geniala" de ilogica pesedista, anuntand ca partidul pe care il reprezinta i-a dat un ultimatum premierului Tariceanu pentru restructurarea guvernului in maxim 10 zile, dar ca va sustine in paralel si doua motiuni simple impotriva ministrilor Invatamantului si Sanatatii.
Intr-o declaratie politica, senatorul a sustinut ca "in paralel cu problema localitatilor unde se traieste la lumina lumanarii, economia nationala se confrunta cu fenomenul parazitar al retelelor de "baieti destepti" din energie".
In paralel s-au cerut date si de la Serviciul de Informatii Externe, dar si de la Serviciul de Informatii al Armatei, care vizau intocmirea pe numele lui Mircea Toader a unor dosare de colaborator sau de urmarire intocmite de fostele organe de securitate ca politie politica.
Paralel cu manifestatiile din Berlin, si alte metropole europene au gazduit festivitati de amploare. La Bruxelles a fost organizat, de asemenea, un concert, la care au participat Zucchero, Julio Iglesias, Simply Red si Scorpions.
Lipsa de vointa politica In paralel cu declaratiile politice de la SRI, seful statului s-a oprit asupra unor masuri aflate in sarcina Guvernului.
In paralel, analistii contabilizeaza pierderile si castigurile actualului sef al statului. Prin demisie, Traian Basescu va redeveni un cetatean obisnuit in ceea ce priveste relatia sa cu legea, pierzand imunitatea.
In paralel cu actiunea de igienizare a spatiilor verzi, tinerii liberali constanteni au impartit pliante prin care au atras atentia ca "un oras curat inseamna un viitor curat", iar cei care "nu au grija de Pamant pot sa se mute pe Marte".
"Vom merge in paralel si cu motiunea de cenzura si cu suspendarea lui Basescu", a precizat liderul PSD, potrivit caruia social-democratii constanteni nu vor face nici un fel de campanie impotriva lui Basescu pana ce PNL nu va scapa de toti sefii PD si PLD de institutii si companii.
In paralel cu actiunile de sustinere a presedintelui, si cei care doresc suspendarea lui Basescu vor continua sa-si manifeste convingerile, tinerii liberali demonstrand ieri ca au imaginatie.
google-analytics.com