Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (2.55 secunde)
Acesta este motivul pentru care Comisia a depus eforturi pentru a limita tarifele cu ridicata ale serviciilor de roaming in UE, in paralel cu activitatea sa menita sa limiteze in mod direct tarifele cu amanuntul platite de consumator.
Sunt doua directii care trebuie tratate in paralel pentru o buna indexare a site-ului in motoarele de cautare: On-Page si Off-Page.
Daca e vorba de o problema de natura cronica, greu de vindecat, va fi necesar sa-ti schimbi stilul de viata, in paralel cu tratamentul prescris de medic.
Stradaniile merg paralel cu procesul emanciparii noastre politice, cu acela al formarii statului si al intregirii neamului. Cari sunt insa conditiile, ce trebuiesc sa fie in prealabil date, pentru ca un popor sa poata in genere spera ca va putea deveni creatorul unei culturi majore?
"Orice idee este folositoare si utila si orice mecanism paralel poate fi redundant", a sustinut Diaconescu.
In privinta perioadei de remediere, Popescu spune ca ii va cere primarului Solomon permisiunea de a lucra in paralel cu constructorii, pentru a nu intarzia proiectul.
Detinand in paralel si functia de consilier al primarului, care trecuse in barca puterii, Grigoras nu mai era vazut cu ochi buni de unii colegi de partid.
Scriam in paralel la Evenimentul zilei, Suplimentul de cultura, Zile si nopti, la astea 3 eram colaborator permanent. Si incepusem sa public proza.
El spune ca nu e vorba despre acel stat paralel care a devenit o obsesie globala, ci de ceva mult mai pervers, pe care noi, romanii, il putem patenta, anume feudalizarea institutionala.
Despre feudalizarea institutionala L-am intrebat cum a facut fata sistemului despre care se tot vorbeste si cum a fost obstructionat din interior sau daca a simtit interventia unor forte oculte interne si internationale.mEl spune ca nu e vorba despre acel stat paralel care a devenit o obsesie globala, ci de ceva mult mai pervers, pe care noi, romanii, il putem patenta, anume feudalizarea institutionala.mLa noi, de multe ori, institutiile sunt feude ale unor functionari publici, directori, care au schimbat mai multi ministri decat am eu ani in politica.
Actiunea Directiei pentru Cultura, respinsa de instanta In paralel cu procesul pe care Ministerul Culturii l-a intentat in 2006 celor doi angajati ai Directiei pentru Cultura, alta actiune in judecata, declansata de data aceasta de directie impotriva PSD Dolj, a fost respinsa de instanta.
Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
Acuratetea tehnicilor SRV nu e perfecta (ca de altfel a niciunei tehnici de clarviziune), dar precizia poate fi crescuta prin mai multi clarvazatori lucrand in paralel, in mod independent, asupra aceluiasi obiectiv si comparand apoi informatiile obtinute.
In paralel, a realizat mii de sesiuni de vedere la distanta, cu scopuri de cercetare, instruire sau operationale. Abilitatile parapsihice ale majoritatii celor cu calitati de medium, desi remarcabile la un moment dat, se erodeaza destul de rapid.
Sinistratii, mutati cu aprobarea guvernului In paralel cu demersurile legale are loc si intocmirea schitelor pentru noua localitate, care se doreste a fi o replica a vechiului sat Rast.
In paralel cu infiintarea unui astfel de minister, ar fi oportuna desfiintarea actualului Minister al Economiei, a precizat Cosea. Un alt treilea minister care ar trebui infiintat ar fi, in opi-nia deputatului PNL, unul specializat in infrastructura europeana.
Fie ca este medicina traditionala sau alta medicina orientala, insistati in a va gasi un practician de medicina alternativa care sa va ajute in paralel cu medicul alopat.
Se poate aplica in paralel cu alte tratamente alopate sau naturiste. Exista unele neplaceri ca urmare a eliminarii toxinelor din organism, care nu trebuie combatute in niciun fel, fiind reactii normale si anume:
Dupa calculele noastre, ar fi nevoie de aproximativ 21.000 de euro, pentru ca firmele de constructii sa aduca mai multi oameni care sa lucreze in paralel, adica ai oameni mai multi, dai bani mai multi", a explicat Iulian Silisteanu.
google-analytics.com