Cautare

640 de rezultate pentru "paralel" (6.17 secunde)
Si, pentru a demonstra acest lucru, reporterii "Replica" au parcurs ieri - in paralel cu vizita ministrului venit sa admire doar o mica portiune din statiunea Mamaia si obeliscul de la Costinesti - plajele dintre Modern si zona "Butoaie" din Mamaia, Costinesti si Mangalia, Eforie Nord si Eforie Sud, dorind sa punctam lucrurile bune ale acestor zone, pentru a nu fi acuzati ca suntem numai in cautarea lucrurilor negative.
Initiativa LOHAS -PRAIS se va materializa incepand cu acest an, printr-o serie de dezbateri publice, campanii de informare la nivel national, conferinte, seminarii, in paralel cu dezvoltarea unor proiecte si a unui concurs national, se arata intr-un comunicat de presa.
In paralel, fiecare ministru isi va evalua secretarii de stat din subordine. Decizia privind inceperea procesului de evaluare a secretarilor de stat, a sefilor de agentii guvernamentale si a prefectilor pe baza eficientei a fost aprobata in sedinta de ieri a Consiliului National al Coalitiei, desfasurata la Palatul Victoria.
In paralel, fiecare ministru isi evalueaza secretarii de stat din subordine. In august, premierul Tariceanu a anuntat ca activitatea secretarilor de stat, in principal a celor responsabili cu integrarea europeana, va fi evaluata, urmand ca persoanele cu rezultate nesatisfacatoare sa fie inlocuite.
In paralel cu Autoshow, CCIO organizeaza, in colaborare cu Asociatia de Turism Oltenia, si Salonul de Turism, care va avea loc pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova.
sub titlul "Proteste ferme impotriva legii ticaloase a lui Mircea Pascu ", in care se arata, intre altele, ca "proiectul de lege este aberant si urmareste sufocarea presei, prin incitarea la replici inclusiv pentru opiniile exprimate de ziaristi, combinata, in paralel, cu procese penale in aceeasi cauza.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Nu pot scadea salariile si pensiile si in paralel sa creasca preturile la utilitati, prin urmare trebuie recurs la modificarea imediata a cosului de gaze naturale, energie electrica si reducerea cu 25% a pretului acestor utilitati pentru populatie (masura se va aplica in functie de venitul lunar si pana la 500mc/luna pentru gaze naturale si 100 kw la energie electrica;
In paralel, din conducerea Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDSB, institutia care garanteaza deponentii) nu vor mai putea sa faca parte bancheri.
El a sustinut insa ca in paralel are loc un conflict intre doua grupuri de interese de la Cotroceni.
Apoi, aceasta se intersecteaza denivelat cu viitoarea penetratie A1, continua la sol spre comuna Rosu, continua cu pasaj denivelat peste Calea Giulesti, peste triajul Chitila si peste Calea Grivitei in zona podului Constanta, pentru ca o cale a autostrazii urbane sa ramana la nivel suprateran, iar cealalta sa coboare la sol, mergand paralel cu calea ferata magistrala Bucuresti-Constanta pana la intersectia cu B-dul Poligrafiei, pe care il va traversa denivelat cu ambele cai.
El a mai adaugat ca parlamentarii conservatori nu vor vota Legea Minoritatilor a€ždaca, inainte sau in paralel cu aceasta initiativa, nu va fi votata si sustinuta de intreaga Alianta initiativa PC, care vizeaza drepturile romanilor din Transilvania de a fi reprezentati in structurile administratiei localea€œ.
Opinii ale politicienilor La dezbatere, deputatul PNL Cristian Boureanu a insistat cu vehementa asupra adoptarii unor masuri de responsabilizare individuala a candidatilor, precum si de sanctionare a partidelor care accepta in cunostinta de cauza donatii din partea unor companii cu datorii la bugetul de stat, in paralel cu pedepsirea acestor firme.
CNAIR pregateste in paralel si exproprierile pentru Pod Statul roman, prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere pregateste exproprierile de terenuri pentru a face loc investitiei de la Dunare:
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Ancheta Parlamentului European se va derula paralel cu cea a Consiliului Europei, al carei scop este sa afle daca tarile europene - in special cele din estul continentului - au permis CIA sa le utilizeze solul pentru a detine sau transporta ilegal prizonieri, incalcand astfel conventiile internationale pentru apararea drepturilor omului.
In paralel toti participanții sunt invitati in Piața Constitutiei la activitati sportive si distractive. Ambasadorii UNIQA Asigurari Bucharest 10k& Family Run care vor fi in 2 aprilie din Piata Constitutiei alaturi de familiile lor sunt:
Bucharest 10k& FAMILY RUN deschide sezonul evenimentelor de alergare lansand provocarea de a petrece o zi in aer liber alaturi de cei dragi si de a alerga impreuna, in paralel cu atletii romani si straini, imbinand performanta 10 kilometri cursa acreditata si inclusa in calendarele internationale cu distractia in familie.
Constatam acum ca, in timp ce in Parlament exista doua proiecte de legi privind interzicerea migratiei politice a alesilor locali, in paralel s-a declansat o campanie dusa in special de PD, de racolare a primarilor altor partide", a comentat Orban.
In paralel cu acest program exista si o serie de noi reglementari pentru crescatorii de animale, incurajati prin majorarea alocatiilor pe cap de animal sa majoreze numarul vitelor din batatura.
google-analytics.com