Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (4.01 secunde)
Geoana a mai afirmat ca, paralel cu formularea acestei sesizari, PSD va continua consultarile cu partidele politice in vederea sprijinului fata de demersul de suspendare din functie a actualului presedinte.
In paralel, in scrisoarea de intenţie a Guvernului Romaniei la acordul cu FMI, executivul isi menţine angajamentul de a concedia 74.000 de bugetari pană
Intrebat daca opozitia doreste sa demareze, in paralel cu depunerea motiunii de cenzura, procesul de suspendare a sefului statului, Sarbu a replicat ca o hotarare in acest sens depinde foarte mult de atitudinea presedintelui tarii, dar si de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) cu privire la Legea pensiilor.
In paralel, frica de excludere impinge o populatie, tot mai putin popor, spre forme de socializare arhaice purtatoare ale pericolului confruntarii violente. ... In paralel, frica de excludere impinge o populatie, tot mai putin popor, spre forme de socializare arhaice purtatoare ale pericolului confruntarii violente.
Reuniunea are loc in paralel cu Congresul UDMR de la Oradea, in care se va alege noul presedinte al formatiunii.
In paralel, Basescu si alianta DA tac malc, abili, astfel ca in turul doi, voturile lui Vadim nu merg la Nastase, ci la Basescu, ales presedinte.
In paralel, Basescu si alianta DA tac malc, abili, astfel ca in turul doi, voturile lui Vadim nu merg la Nastase, ci la Basescu, ales presedinte.
In paralel, Basescu anunta ca Boc are o serioasa problema de imagine, dar si ca vin la rand noi arestari, prin alte judete, paralizand de groaza intregul partid.
Suspendarea lui Basescu va fi concretizata intr-o campanie de strangere de semnaturi Problema suspendarii presedintelui Traian Basescu se va concretiza intr-o campanie nationala de strangere de semnaturi din partea populatiei, in paralel cu alegerile preliminare, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.
o Sustinerea unei licitatii centralizate, internationale in vederea reorganizarii contractuale a serviciului de salubritate, in paralel cu reconfigurarea actualei distributii a teritoriului de operare a societatilor comerciale din domeniu, si trecerea in subordinea directa a Municipiului Bucuresti a contractelor de salubritate.
In prima faza, reducerea TVA trebuie respectata la procesatori si ulterior se va reflecta in pretul din magazin corelat, in paralel, cu impozitarea progresiva a adaosului comercial. ... In paralel, sunt gandite si puse in aplicare masuri de relansare a economiei.
referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul. ... Motivul principal pentru care Traian Basescu vrea sa organizeze un referendum in paralel cu alegerilse europarlamentare este altul.
Nu in ultimul rand, Guvernul trebuie sa se asigure ca masurile de relaxare fiscala si de stimulare a consumului vor continua in paralel cu cresterea constanta a veniturilor populatiei.
In paralel cu activitatea profesionala, a fost si cadru didactic asociat la ASE Bucuresti, catedra Finante-Banci. ... In paralel cu activitatea de deputat, in anul 2000, Florin Georgescu a fost presedinte al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.
Greselile sale au constat in primul rand intr-un joc permanent duplicitar, care a erodat increderea in el a presedintilor de filiale, in al doilea rand, intr-un blat relativ cu statul paralel, care a creat suspiciunea ca oricand este dispus sa negocieze si sa vanda meciul si, in al treilea rand, prin modul discretionar in care a impartit functii, fara a se consulta cu intreaga conducere a partidului.
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Condamnarea lui Dragnea pune capat unei adevarate vanatori declansate de statul paralel, la precedentul referendum, in care a fost acuzat ca trimitea oameni la vot, pana la cel actual in care s-a aflat in situatia paradoxala de a descuraja participarea.
“O sa circule in paralel“, sare o voce in apararea guvernantilor, care au spus pana acum ca leii vechi si cei noi vor circula in paralel.
Costul estimativ al intregii lucrari se ridica la 40 de milioane de euro, bani veniti deja de la Banca Mondiala, dar autoritatile locale au demarat, in paralel, lucrari si la DN 66 A Campu lui Neag - Lupeni.
Videanu afirma ca, in paralel cu proiectul Nabucco, Romania nu respinge niciun alt proiect care sa consolideze securitatea energetica a Romaniei. ... In paralel, Moscova isi propune sa dezvolte impreuna cu Italia proiectul South Stream, vazut ca un concurent pentru Nabucco.
google-analytics.com