Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (3.44 secunde)
Ii salut dar de asta data cu mila pe toti trimisii in piata ai statului paralel, civil sau nu, la ordin sau din curiozitate. ... Ce trebuie sa stie si sa nu uite niciodata statul paralel e ca suntem foarte multi, suntem vointa populara exprimata de lege si constitutie.
Cand Traian Basescu a dat liber serviciilor secrete la organizarea statului paralel, adica a unei conduceri ilegitime, din umbra, a tarii, nu si-a inchipuit ca atunci cand monstrul va creste se va repezi sa-l devoreze chiar si pe el.
referendumul constitutional se poate tine in paralel cu turul II al prezidenialelor. ... Traian Basescu a facut tot posibilul pentru a intarzia cat mai mult publicarea in Monitorul Oficial a legii, scopul urmarit fiind blocarea desfasurarii in paralel a referendumului pentru aprobarea Constitutiei revizuite cu alegerile prezidentiale.
"De obicei, trebuie sa mearga in paralel, cu actiuni pe fond, dar si cu actiuni de suspendare a executarii. Ii sfatuim pe agentii economici sa faca aceste actiuni in paralel, ca sa nu li se blocheze activitatea de la sechestre.
"De obicei, trebuie sa mearga in paralel, cu actiuni pe fond, dar si cu actiuni de suspendare a executarii. Ii sfatuim pe agentii economici sa faca aceste actiuni in paralel, ca sa nu li se blocheze activitatea de la sechestre.
Acutizarea conflictului dintre statul pretins de drept si cetatean a venit o data cu constituirea unui sistem de relatii denumite generic statul paralel.
Spuneti ca Agenda publica a fost acaparata de teme precum Coruptia, schimbarile din Justitie, Statul Paralel, de protocoalele de colaborare cu SRI. ... Aceasta discutie nesfarsita vizand Statul Paralel, acest subiect nu este atat de agreat de de catre romani in general.
La momentul solstitiului de iarna, Soarele se afla in emisfera australa a sferei ceresti, la distanta unghiulara maxima de 23 de grade sud fata de ecuator, astrul efectuand miscarea diurna in lungul cercului paralel cu ecuatorul ceresc, numit "tropicul Capricornului".
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
Statul paralel S: ... Pe urma, ei au ajuns, prin scolile pe care le-au facut, sa aiba invatamant paralel, care nu se supunea programelor Ministerului Educatiei. ... Media paralele, invatamant paralel, au intrat in armata.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Luni seara, referindu-se la revizuirea Constitutiei, Traian Basescu a scapat un porumbel, spunand ca intentioneaza sa organizeze referendumul pentru aprobarea Constitutiei in paralel cu alegerile locale.
Conducerea Apa Grup lucreaza in paralel si la noul operator. ... Infiintarea unei noi societati care sa functioneze pentru inceput in paralel cu Apa Grup este motivata de situatia economica grava a actualului operator.
Conform studiilor de piata, 30% (uneori chiar mai mult) din medicamentele care ar trebui sa ajunga la pacientii romani iau calea exportului paralel.
Poarta energetica spre un univers paralel Orasul Calarasi are o istorie remarcabila si multi scriitori si-au brodat povestile pe marginea firului apei, dar niciunul nu a stiut sau nu a folosit, macar ca sugestie literara, misterioasele tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
la Mamaia, in paralel cu o noua manifestare expozitionala denumita Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu organizatorii TINIMTEX.
La inceput, zborul, la altitudinea de 100 de metri, cu 150 de kilometri pe ora, parea ca decurge fara probleme iar pilotii celor trei aparate isi mai aruncau din cand in cand privirea catre masinile care circulau, paralel cu ruta lor, pe Drumul European 85, spre Urziceni.
Popa Emil, 57 ani, medic primar epidemiolog in Galati, aflandu-se pe 14 iunie 2008 in Hamburg, la ora 24 si 17 minute se deplasa spre hotel pe un bulevard paralel cu Elba, cand a observat pe cer lumini de culoare portocalie care veneau cu viteza din fata, incetineau, urmandu-si apoi traseul.
In paralel, a realizat mii de sesiuni de vedere la distanta, cu scopuri de cercetare, instruire sau operationale. ... Dar in paralel, ei erau trimisi, operativ, sa descrie si o anumita camera dintr-o ambasada straina, ori un anumit loc dintr-o uzina de armament.
Se lucra cu doi clarvazatori in paralel. ... Acuratetea tehnicilor SRV nu e perfecta (ca de altfel a niciunei tehnici de clarviziune), dar precizia poate fi crescuta prin mai multi clarvazatori lucrand in paralel, in mod independent, asupra aceluiasi obiectiv si comparand apoi informatiile obtinute.
google-analytics.com