Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (2.96 secunde)
Presedintele american Donald Trump a declarat ca Japonia va putea dobori rachetele nord-coreene din cer cu echipament militar cumparat de la Statele Unite, scrie BBC News.
Farcas) Christopher Mellon a servit 20 de ani in guvernul federal american; a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
Am primit un drept la replica de la Vladimir Tepoi, presedintele Tribunalului, in legatura cu un articol publicat in ziar despre aventura unui botosanean care a facut inchisoare desi fusese achitat de instanta.
Zecii de pagubiti din dosarul "Creditcoop" mai au de asteptat pana sa-i vada dupa gratii pe responsabilii ingineriei fiscale a caror victime au fost. ... La acea data, reprezentantii DNA sustineau ca ancheta este aproape finalizata, iar declinarea este doar o formalitate, impusa de o prevedere legala.
Au o fiica, Miruna, studenta la SNSPA. - ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile. Echipati cu costumele de neopreon si cu mai multe butelii de oxigen, scafandrii incearca sa dea de urma victimelor prinse in carlinga elicopterului.
Secretarul general al PSD Titus Corlatean a declarat ieri ca liderii social-democrati iau in calcul si posibilitatea solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta in cazul procedurii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
Politistii botosaneni au retinut o femeie de 37 de ani, din municipiul Botosani, pentru proxenetism. Printre acuzatiile aduse acesteia este si faptul ca si-a obligat fiica sa se prostitueze.
Candva, un arhitect spunea ca arhitectura unui popor sau a unui oras, privita cu ochii sufletului, dar mai ales citita cu cei ai mintii, iti poate vorbi despre cultura si istorie, despre sensibilitati proprii sau influente straine, despre societate si despre viata insasi.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE). Acesta promite dezvaluiri privind atat bacalaureatul, cat si Testele Nationale.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat constituirea unei comisii de ancheta privind legalitatea retrocedarii Castelului Bran, a anuntat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea (PSD). El a precizat ca membrii comisiei de abuzuri au solicitat infiintarea acestei comisii de ancheta, considerand ca exista suspiciuni in privinta retrocedarii Castelului Bran.
Emil Boc, presedintele PD, a declarat ca Partidul Democrat va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea comisiei de ancheta a faptelor presedintelui Traian Basescu.
Parlamentarii spun ca este o decizie inteleapta. Claudiu Saftoiu a inaintat parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). Anuntul a fost facut ieri, prin intermediul unui comunicat de presa.
Sesizarea PSD - PRM, raportul comisiei de ancheta a constitutionalitatii activitatii sefului statului, anexele documentului si stenogramele sedintelor acestui for au fost remise ieri Curtii Constitutionale.
google-analytics.com