Cautare

14019 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (4.73 secunde)
Privatizarea Santierului Naval Militar Mangalia treneaza in continuare. In urma cu cateva luni, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) scotea la vanzare fosta unitate militara, una dintre cele mai puternice de gen din Europa de Sud-Est acum cativa ani, pentru 12,7 milioane RON.
Comisia de ancheta privind afacerile Daimler in Romania, aprobata marti de Biroul Permanent, a fost eliminata de pe ordinea de zi a plenului, care trebuia sa o valideze, cu 59 de voturi ale PD-L, UNPR si UDMR, reprezentantii puterii motivand ca o astfel de initiativa ar arunca in derizoriu activitatea Senatului.
Albul simbolizeaza curatenia si noi asta facem. ... Primele autocare cu manifestanti au sosit in Capitala inca de la ora 16.00, unele cu oprirea pe B-dul Aviatorilor, altele la Romexpo, unde social-democratii au fost coborati pentru a ajunge in fata Guvernului.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Ministrul Turismului Elena Udrea a luat decizia, luni, ca nici ea si niciun reprezentant al Ministerului sa nu participe la audierile din comisia parlamentara, dupa ce in presa au aparut inregistrari privind unele discutii desfasurate intre membrii comisiei in data de 13 august.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Recent, Sala Senatului a Universitatii "Danubius" din Galati a gazduit un eveniment solemn: Ordinul Militar de Romania a conferit Prof.Univ.Dr. Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. (Articolul a aparut initial in Evenimentul Zilei).
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
Ministrul Justitiei ii cere procurorului general sa transmita CNSAS dosarele SRI care figureaza a fi in custodia Parchetului instantei supreme. Totodata, Macovei cere si predarea catre CNSAS a dosarelor aflate la Parchetele de pe langa instantele militare.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Trei militari si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti, in urma unei explozii produse ieri in Poligonul de la Cincu, din judetul Brasov.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. ... Traian Abrudan, prefectul interimar al Bihorului, sustine ca nu are simpatii politice in acest referendum si nici in afara lui.
Comisia insarcinata cu anchetarea faptelor presedintelui Traian Basescu este contestata de liderul democrat Radu Berceanu si de deputatul peledist Horatiu Buzatu. Acestia sunt de parere ca alegerea conservatorului Dan Voiculescu in fruntea comisiei ridiculizeaza intregul demers, dar si institutia parlamentului.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Niciun angajat al Ministerului Turimului (MT) nu s-a prezentat la audieri la Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elena Udrea. Pentru gestul lor, toti angajatii care nu au dat curs invitatiei comisiei vor raspunde individual, a anuntat presedintele Comisiei, Ludovic Orban.
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
google-analytics.com