Cautare

252 de rezultate pentru "papa francisc" (5.70 secunde)
Acelasi lucru s-ar intampla oricine ar fi la putere. Dupa vechea vorba "Pupa-l in bot si papa tot!".
Decizie care sa arate lumii intregi ca primul pas facut de Papa Ioan Paul Cel Mare pentru apropierea celor doua biserici surori nu a fost zadarnic.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Fostul Papa Ioan Paul al II-lea a fost, la randul sau, foarte prudent in aprecieri, opinia prevalenta in lume fiind ca nu trebuie creditata teoria "ciocnirii civilizatiilor", a lui Samuel Huntington.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Este vorba despre Francisc Baranyi (candidat pentru Senat din partea UDMR), Dumitru Boncica, Constantin Gaina, Nicu Hanganu, Stelian Pirvulescu (candidati ai PRM pentru Senat), Corneliu Constantin Plesu (candidat din partea Aliantei D.A.
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
Aceasta perioada tulbure a fost incheiata odata cu inscaunarea lui Francisc I, in 1515 si a emergentei Renasterii in Franta.
180.000 pentru Muzeul Tarii Crisurilor, 205.000 pentru Teatrul de Stat, 200.000 pentru Filarmonica, 40.000 pentru Scoala de Arte "Francisc Hubic" si 5 .000 de lei pentru revista "Familia".
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Mai intai pentru catolici cu alegerea Papei Francisc care, de atunci, a avut un cuvant de fraternitate ce a atins inima compatriotilor nostrii, si nu numai a celor catolici.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: "Banatul nostru isi are sufletul la Lugoj", si sala neincapatoare pentru cei care isi sustin candidatii au dovedit pe deplin acest lucru.
Directorul Directiei Agricole Satu Mare, Francisc Török, considera ca piata este deja inchisa pentru strainii care mai vor sa cumpere pamint, deoarece taranii nu mai sint dispusi sa-l vinda ori practica preturi prohibitive.
google-analytics.com