Cautare

19097 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (4.60 secunde)
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
“Declaratia lui Geoana ma surprinde, pentru ca din partea unui fost ministru de Externe si actual presedinte de partid ma astept la foarte multa responsabilitate cand se fac astfel de declaratii. ... Eu nu pot confirma aceste declaratii“, a spus Tariceanu.
2006 este primul an in care contribuabilii care realizeaza venituri numai din salarii nu mai trebuie sa depuna declaratii de venit.
Liderii PD au solicitat reprezentantilor PNL, in sedinta de ieri a conducerii Aliantei, ca presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, sa nu mai faca declaratii publice critice la adresa democratilor si a presedintelui Traian Basescu, au declarat surse din Alianta.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Multi candidati, putine declaratii Si, totusi, ANI pare sa se fi sufocat din cauza numarului mare de documente pe care trebuie sa le proceseze. ... Presedintele Biroului Electoral Judetean Dolj, Gheorghe Dasu, a precizat pentru GdS ca BEJ a transmis ANI respectivele declaratii inca de acum doua saptamani.
Toti contribuabilii pot depune on line, incepand cu 7 august, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, cum ar fi cea privind impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata, accizele si bugetul asigurarilor sociale, de somaj si de sanatate.
"Aceasta deoarece formularele de declaratii ale institutiilor respective precizeaza clar modalitatile de plata a contributiilor: ... Cei care nu depun declaratii iau amenda 50-100 de lei. ... "Este normal ca prima oara cand se fac astfel de declaratii, oamenii sa nu fie foarte siguri pe ce se completeaza.
In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri. ... Sunt pur si simplu pseudo-stiri facute de redactorii televiziunilor dupa declaratii politice de campanie electorala ale lui Traian Basescu.
Dar daca cineva va spune ca a vazut o fantoma in mall, veti avea dificultati in a face mare lucru cu informatiile respective, cu exceptia cazului in care ectoplasmul va reveni acolo in mod regulat.
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
n-ai ce-i face:
Incontestabil, e o lege care nu face rau nimanui. Mult bine nu stiu daca o sa faca, dar nu face rau.
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker. ... discutiile in zadar pe marginea acestei probleme nu pot face decat rau celor trei. ... Fara declaratii incendiare, fara dovezi clare, fara nimic.
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Geograful antic Pomponius Mela nota in lucrarea De chorographia ca autoritatile romane au schimbat numele unui oras ilir proaspat cucerit, pentru a-l face mai favorabil Romei (este vorba despre actualul port albanez Durres). ... Capacitatea lor de a se focaliza asupra telurilor este uluitoare.
Afirmatia de atunci avea sa fie intarita subliminal de catre Basescu la aceeasi sedinta de instruire de marti, cand dadea ca exemplu acuzator - despre, vezi Doamne, "ce poate face stanga" - situatia din anii 2007-2008, adica fix atunci cand PDL se retrasese din guvernul Aliantei DA, iar PNL forma un guvern minoritar cu sustinerea PSD...
In al doilea rand, unul dintre paradoxurile anului 2011, legat de primul aspect, este acela ca agenda puterii, impusa si in plan mediatic, a avut prea putin de-a face cu cel mai important si sensibil subiect:
 Spatiile comerciale apar în Banie cu o frecventa uluitoare. ... Dezvoltatorii imobiliari care ridica acele doua mall-uri promit multe facilitati pentru craiovenii care îsi vor face cumparaturile acolo.
google-analytics.com