Cautare

19092 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (6.05 secunde)
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL. ... Papa Pius.
O asemenea metamorfoza spectaculoasa tine de miracol si-l contrazice pe poetul care credea ca “Minuni in lumea noastra/Nu vad a se mai face“.
Cum face legatura intre dacii lui Decebal si vlahii din Balcani? ... Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea.
  ' Papa marcheaza aniversarea printr-un discurs sever Papa Benedict al Saisprezecelea a marcat a 50-a aniversare a Uniunii Europene printr-un discurs sever in care i-a acuzat pe mai marii europeni ca isi reneaga radacinile crestine.
Pe langa liderii mondiali care cer incetarea focului si respectarea integritatii teritoriale a Georgiei, Papa Benedict al XVI-lea a cerut, ieri, "deschiderea fara intarziere a unor coridoare umanitare intre Osetia de Sud si Georgia, astfel incat mortii sa poata fi ingropati cu demnitate, ranitii sa primeasca ingrijirile adecvate, iar cei care vor sa li se alature apropiatilor, sa poata sa o faca".
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori. ... Si totusi, infailibilitatea noului Papa, ca si a Papei Wojtyla, are amprente umane adanci.
Dupa ce a vandut o casa din Filiasi la un pret exorbitant, profitand, evident, de pozitia sa in Guvernul Nastase, dupa ce si-a tras o pensie nemeritata, la care nu avea dreptul, doamna respectiva etaleaza o aroganta uluitoare.
Numarul celor care au depus pina pe 30 iunie, la Directia de Finante Galati, declaratii in acest sens e mult mic comparativ cu anul 2004, desi cultivarea rosiilor, castravetilor, ardeilor in sere si solarii este o afacere extrem de profitabila.
Sotul vecinei face mai multi bani etc. ... In aceasta etapa, suntem atat de draguti cu persoana abia cunoscuta, incat nu ne-am da in laturi din a-i face cat mai mult pe plac. ... Povestea noastra de dragoste, se poate transforma dintr-o poveste absolut uluitoare intr-o mare dezamagire.
Ionel Ganea face acuzatii uluitoare. "Unii fani isi construiesc blocuri pe spatele echipei" "Dinamo mi-a lasat o impresie foarte proasta.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Pentru ca, imi imaginez, la orice va puteti astepta haladuind prin tinutul acesta inca neparasit cu totul de oameni, dar ma indoiesc ca v-ati putea macar imagina ce uluitoare comoara se ascunde intr-o casa din Topalu. ... comunistii nu au avut nimic de a face cu aceasta uimitoare intamplare.
Declaratie uluitoare a presedintelui Traian Basescu. Potrivit sefului statului, contractul cu firma americana Bechtel a fost reziliat pentru ca ambii parteneri au vrut sa fure!
google-analytics.com