Cautare

209 de rezultate pentru "papa fracisc" (3.77 secunde)
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential.
Politicianul cocotat la putere are pretentia de a fi socotit infailibil, precum papa. Daca a reusit, intr-un mod sau altul, sa te smenuiasca de voturi, atunci a demonstrat deja ca e mai destept ca tine si ca atare trebuie sa inghiti fara cracnire tot ce-ti serveste el, nu-i asa?
Radu Papa, arhitectul-sef al CJ Dolj, cunoaste situatia din zona, dar spune ca la consiliul judetean nu au sosit nici un fel de documentatii:
Proiectul de modernizare a bulevardelor Nicolae Titulescu si Calea Severinului din Craiova a fost incredintat asociatiei formate din SC Domarcons SA - SCT Bucuresti SA (SDP Craiova), cliente vechi ale bugetului Baniei, care vor papa 150 de miliarde de lei vechi in doi ani.
Ministerul Transporturilor va plati in acest an companiei Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, 520 milioane euro, cu 40 de milioane de euro mai mult decat solicitarea companiei americane.
Cei mai talentati bucatari ai momentului vor veni sa-si dea masura talentului - de la maestrul Horia Virlan ("Cireasa de pe tort") gazda evenimentului nostru, la Antonio Passarelli ("Danutz SRL"), Jerome Dupont ( "Secrete de Chef"), Soni ("Papa la Soni"), echipa olimpica de bucatari de "La Mircea Macelaru’ ", pana la pastratori ai traditiei vechi romanesti - cu totii vor fi prezenti in cele patru zile ale evenimentului cu demonstratii si retete delicioase, intr-un regal pur- culinar.
Revenind, in contract se precizeaza ca Razvan a primit de la Raymonda-Rosalia 250.000 de euro in transe incepand cu luna decembrie 2008, iar diferenta de 50.000 de euro - chiar in ziua autentificarii contractului la notarul Papa Eugenia.
În fine, a patra medalie, de argint, a fost cucerita de stafeta feminina 4x1 tur alcatuita din Maria Uluceanu, Ionela Trusca, Andreea Grigoran si Denisa Papa.
A fost insa suficient sa intre pe fir politicul pentru ca Dragomir, care se credea la fel de tare ca Papa de la Roma, chiar mai tare, sa ia plasa.
Fraisl, Pitian, Papa, Oaida, Fabbrini, Soleidis, Ongenda Antrenor: L. Ciobotariu Dunarea Calarasi: Straton - G. Enache, Dobrosavlevici, Luchin, G. Mendy - Souda, Simion, Ben Djemia, Honciu - G.
In 1987 el a fost declarat "beatus" - primul pas de a fi declarat sfant - de catre Papa Ioan Paul al II-lea.
In anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima data oficial data nasterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie Google isi modifica frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalitati.
Papa Gelasius a decis, in anul 496, ca ziua in care Valentin a fost executat, 14 februarie, sa-i poarte numele si sa fie dedicata jertfei sale.
Papa Benedict al XIV-lea a numit-o profesoara de matematica la Universitatea din Bologna, in anul 1750, fiind membru onorific al acestei institutii.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Stabilirea religioasa a datei de 1 Ianuarie ca inceput de an a avut loc pentru prima data in 1691, de catre Papa Inocentiu al XII-lea.
ca doar papa nu e amploiat, ci statator pe scaunul Sf. Petru). La curtea regelui Cioaba eticheta e mai laxa si exista doar cerinta de a nu deranja closca din cuibar cand intri in sala tronului, nici sa nu-l pui pe majestatea sa bortoasa sa numere caii frumosi.
Duminica, 12 mai, chiar in ziua in care s-au implinit 1900 de ani de la inaugurarea columnei, delegatia a participat, in Piata Sfantul Petru, la Messa oficiata de Papa Francisc I, care, conform traditiei, a rostit binecuvantarea Urbi et Orbi in mai multe limbi, intre care si limba romana.
De reconciliere si pace am avut parte la istorica intalnire, la Bucuresti, intre fostul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, Teotictist, si fostul Suveran al Bisericii Catolice, Papa Ioan Paul al II-lea.
google-analytics.com