Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (2.89 secunde)
SORIN OPRESCU:
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor, printre altele, si modernizarea centrului vechi. ... In iunie 2008, Sorin Oprescu a devenit primarul Capitalei.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Oprescu:
Oprescu: Marcajele stradale au fost incepute timid, din cauza vremii, dar se va lucra si duminica Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca realizarea marcajelor stradale din Bucuresti a inceput acum doua-trei zile, "timid, din cauza vremii", insa, pentru finalizarea lor, se va lucra si duminica.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
In perspectiva Campionatului European de Fotbal din 2020, Sorin Oprescu pregateste o surpriza Sorin Oprescu a dezvaluit cum vrea sa rezolve o eventuala anulare a organizarii turneului in Bucuresti din cauza lipsei unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena.
OPRESCU VS. ... Edilul Sorin Oprescu ar vrea sa construiasca o gradina zoologica de 60 de hectare in Padurea Baneasa, dar Romsilva vrea sa-i blocheze proiectul in instanta.
Mariustuca.ro / Oprescu vrea sa refaca Clubul de yahting din Herastrau, pe terenul retrocedat Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a salutat, marti, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca 7 hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Octavian STIREANU) Maniera arestarii lui Sorin Oprescu este la fel de grava ca motivatia pretinsa de procurori.
Desi nici unul nu este casatorit, relatia lor a fost tinuta departe de ochii lumii, la evenimentele mondene, Oprescu aparand mereu singur, iar in Spitalul Municipal, acolo unde lucreaza doctorita, femeia nu a fost vazuta in compania vreunui barbat.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare". ... Vasile Blaga i-a raspuns lui Oprescu ca nu poate suplini cu smecherii lipsa de program.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Noul edil sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca i-a propus lui Adriean Videanu ca unul dintre cei doi viceprimari sa fie un reprezentant al PNL, pentru "mai multa legitimitate vizavi de ce au dorit bucurestenii, prin votul lor".
Pe a patra pozitie in clasament se situeaza Corneliu Vadim Tudor, cu 4,20% din otiunile exprimate, urmat de candidatul independent Sorin Oprescu, cu 3,26% din voturi, in timp ce Kelemen Hunor captase doar 3,14% din voturi.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
google-analytics.com