Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (8.04 secunde)
Declaratiile au fost o reactie la spusele lui Lazaroiu, conform caruia Sorin Oprescu, nu Crin Antonescu, ar urma sa fie candidatul USL la prezidentiale.
Cat despre Sorin Oprescu, acelasi Gusa sustine ca are o "mica" problema, in sensul ca atat el, cat si fiul sau sunt arestabili in orice moment, lucru care ar putea incurca rau ploile de la Capitala.
Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
"Vanghelie e in spatele campaniei OTV anti-Oprescu" In PSD nu este nici un secret ca Marian Vanghelie se afla in spatele atacurilor OTV impotriva edilului Sorin Oprescu, dezvaluie liderul social-democrat Miron Mitrea, intr-un interviu acordat ziarului Ring.
Oprescu:
Ministrul Corlatean si primarul Oprescu au inaugurat "Piata Francofoniei" Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, impreuna cu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, au inaugurat, luni, Piata Francofoniei din Bucuresti, prima piata din Europa dedicata Francofoniei, in prezenta reprezentantului Secretarului General al Francofoniei, precum si a reprezentantilor Grupului ambasadelor, delegatiilor si institutiilor francofone din Romania.
Oprescu nu e de acord cu Regionalizarea: "Va distruge Capitala tarii" Primarul Capitalei Sorin Oprescu a criticat, miercuri, proiectul de regionalizare, despre care spune ca "va distruge si va ingloba" Bucurestiul.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Oprescu: Pasajul Basarab e sigur in proportie de 100% Pasajul Basarab este 100% sigur pentru trafic, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. ... Sorin Oprescu a afirmat ca duminica, in intervalul orar 6,00-10,00, au trecut pe pod 4.000 de autoturisme si tramvaie.
Oprescu si-a prezentat bilantul dupa 3 ani de mandat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, si-a prezentat luni bilantul celor 3 ani de mandat.
Oprescu si-a prezentat bilantul dupa 3 ani de mandat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, si-a prezentat luni bilantul celor 3 ani de mandat.
Oprescu si-a prezentat bilantul dupa 3 ani de mandat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, si-a prezentat luni bilantul celor 3 ani de mandat.
Sorin Oprescu da chix din nou: ... Termenul anuntat de primarul Oprescu, a fost depasit deja cu trei zile si se pare ca vor fi mult mai multe care se vor scurge pana cand muncitorii isi vor strange de tot sculele din Centrul Vechi.
Oprescu: ... Desi in urma cu cateva saptamani anuntase ca doar 500.000 de persoane vor mai primi subventie la caldura in acest an, joi, primarul general, Sorin Oprescu s-a razgandit.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu In 2011, bucurestenii ar fi trebuit să ... Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
De altfel, primarul general, Sorin Oprescu, spunea la realegerea sa din 10 iunie ca primul proiect de care se va ocupa acum, cu Consiliul General ce nu ii va mai fi ostil, va fi autostrada suspendata.
Oprescu:
Lucrarile la pasajul de la Piata Presei vor incepe in aproximativ doua luni Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a declarat ca in circa doua luni lucrarile pentru construirea pasajului subteran de la Piata Presei vor incepe, dupa aprobarea Planului Urbanistic Zonal, si vor dura aproape un an si jumatate.
google-analytics.com