Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (3.45 secunde)
Desi sondajul comandat de catre PSD, realizat in perioada 4-7 februarie 2005 in Bucuresti, l-a dat pe Sorin Oprescu drept prima optiune ca primar general din partea PSD in viziunea bucurestenilor, acesta a ales functia de director de campanie al candidatului mandatat de BEx, Marian Vanghelie.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Vanghelie a mai spus ca in campania de la Bucuresti a simtit sprijinul liderilor Dan Ioan Popescu si Sorin Oprescu.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Romania Libera publica articolul "Cine a suspendat autostrada lui Oprescu", sub genericul "INFRASTRUCTURA. Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani".
Oprescu se apara de acuzatii Pe de alta parte, senatorul Sorin Oprescu, directorul Spitalului de Urgenta Universitar Bucuresti, a declarat ca nu si-ar fi permis sa puna in pericol viata presedintelui, precizand ca blocul operator unde urma sa fie operat seful statului era in perfecta stare de igiena, iar testele au confirmat-o.
Sorin Oprescu si-a prezentat, ieri, demisia din functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Sorin Oprescu s-a aflat marti spre miercuri noaptea la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM), care a anulat cateva mii de semnaturi depuse de acesta pentru sustinerea candidaturii sale ca independent la Primaria Generala a Capitalei, procesul de validare a acestora fiind insa in desfaturare.
PSD il va sustine pe Sorin Oprescu la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei daca acesta va ajunge in turul al doilea impotriva unui reprezentant al PNL sau al PDL, a anuntat, miercuri, la Brasov, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat duminica, la inchiderea urnelor, ca optiunea PSD este bararea PD-L si a lui Vasile Blaga, adica social-democratii, ca si celelalte partide, trebuie sa-si dea voturile lui Sorin Oprescu.
Biroul de Conducere al PNTCD Sector 3 tine sa anunte ca nu sustine candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Generala al Capitalei.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
Iliescu spune ca PSD este si la putere, si in opozitie, ca Traian Basescu este o catastrofa, si ca Sorin Oprescu nu reprezinta o amenintare pentru Mircea Geoana, pentru ca va atrage in special electoratul nehotarat. ... - Intre candidatul Sorin Oprescu si candidatul Mircea Geoana pe cine ati vota?
Dupa ce s-au stins ecourile acuzatiei de blat intre doctorul Oprescu si Traian Basescu, doctorul a prins curaj. Candidatul independent Sorin Oprescu il acuza la randul sau pe Mircea Geoana ca ar avea o intelegere electorala oculta cu Traian Basescu, iar competitia lor e, de fapt, "un blat".
Primarul General Sorin Oprescu se afla pentru doua zile intr-o vizita oficiala la Ankara, la invitatia omologului sau turc, Melih Gokcek.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata inaintea inceperii Congresului partidului ca participarea lui Sorin Oprescu la reuniunea social-democratilor este in calitate de primar al Capitalei si de invitat, insa a precizat ca ar dori o reapropriere a acestuia de partid.
Invitat special la Congres este primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Prezenta lui Oprescu la evenimentul PSD ar putea fi primul pas al revenirii acestuia in partidul pe care l-a parasit in urma cu doi ani si jumatate, in urma unui conflict cu Marian Vanghelie.
"Sorin Oprescu a participat la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc". Primarul General, Sorin Oprescu, a participat, sambata, in Parcul Herastrau, la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc.
google-analytics.com