Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (2.89 secunde)
Liderul social-democrat a precizat ca organizatia PSD Bucuresti va trebui sa-l sustina pe Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei, daca se va lua o decizie a USL pentru sustinerea candidaturii actualului edil-sef. "Trebuie s-o faca, daca nu, tot dansul va fi candidat (Sorin Oprescu - n.r.).
Dorim sa il sprijinim pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a afirmat, duminica, la Valenii de Munte, ca USL doreste sa il sprijine pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent la un nou mandat la Primaria Bucuresti, in masura in care si acesta va accepta sa fie sustinut.
Oprescu: "Cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana" Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a sugerat ca Mircea Geoana si-a subminat chiar el pozitia din PSD, declarand ca "atunci cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana".
Gunoierul e singurul contracadidat cu sanse contra lui Oprescu. Nu in competitie directa, in care Oprescu are prima sansa. ... Vanghelie nu-l va sustine pe Oprescu, e ca si plecat din USL.
Vezi de cate ori e mai tare Oprescu decat Prigoana Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, la solicitarea DeCe News, arata ca bucurestenii il vad pe Oprescu drept castigator al alegerilor locale, la mare distanta fata de urmatorul candidat, Silviu Prigoana.
Lui Sorin Oprescu ii face din nou ochi dulci candidatura la presedintie Jocul de-a candidatura la presedintie care se poarta in USL, divortul vizibil dintre Antonescu si Ponta, primul inca, in mod oficial, candidat la presedintia Romaniei, l-a determinat pe Sorin Oprescu sa-si arate din nou disponibilitatea pentru fotoliul din Cotroceni.
Sorin Oprescu, la Paris: Astazi, orasele noastre se confrunta cu provocari dintre cele mai diverse Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
OPRESCU IMPARTE PASAJUL CU BASESCU". Publicista este blanda in exprimare, in fapt Oprescu nu este fraier, ci complice: ... Cert e ca Oprescu nu-mi facea impresia unui fraier. ... "Inceput de Basescu, finalizat de Oprescu". ... (Ne)inceput de Basescu si construit de Oprescu".
Oprescu a inaugurat Pasajul Basarab cu majorete sexy, fanfara si motociclisti. Sorin Oprescu nu a taiat panglica la Pasajul Basarab, precum alti predecesori. ... Edilul a avut grija sa reaminteasca si istoricul lucrarii printr-o placuta inscriptionata "Inceput de Basescu si finalizat de Oprescu".
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Cum ar arata "Bucurestiul lui Oprescu" "Autostrada suspendata" ar putea deveni realitate! Primarul general Sorin Oprescu vrea ca, in urmatorii 10 ani, sa inchida asa numitul "inel median" al Capitalei. ... Oprescu mai viseaza si la transformarea raului Dambovita intr-un loc de promenada.
Sorin Oprescu: Incep lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General aproba culoarul de exproprieri Primaria Capitalei va incepe lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General va aproba culoarul de exproprieri, a declarat primarul general Sorin Oprescu intr-un interviu acordat HotNews.ro.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
Sorin Oprescu a fost la Paris, unde a participat la Reuniunea Primarilor Oraselor Europene Sorin Oprescu a fost in perioada 25-26 martie, in vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Referendum pentru eutanasierea maidanezilor din Bucuresti, pe 29 septembrie Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, azi, intr-o conferinta de presa, ca va organiza un referendum la nivelul Bucurestiului, in care cetatenii vor fi consultati daca doresc eutanasierea cainilor maidanezi.
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! ... Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
Ei bine, ca un fidel devorator de senzatii tari care se produceau la scena deschisa - Oprescu facea ca toate alea, acuza in stanga si in dreapta - prietenul asta drag a sesizat un lucru de exceptie: dupa Oprescu, la microfonul social-democrat a urmat Mitrea...
Tot in urma unui sondaj printre bucuresteni ar putea candida din partea PSD pentru a treia oara la primarie senatorul Sorin Oprescu. ... Potrivit unor surse citate de Mediafax, sondajul il indica pe primul loc pe Sorin Oprescu, urmat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
google-analytics.com