Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (4.21 secunde)
Oprescu - Udrea : ... Oprescu - Piedone 72 - 28 Actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu este dat favorit cert si la alegerile din 2012. ... in fiecare dintre ele lui Sorin Oprescu i-a fost opus cate un contracandidat. ... In toate cele patru "meciuri" Oprescu invinge detasat.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat joi seara la o emisiune televizata ca va candida pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar a precizat ca va avea loc o lupta de idei si nu o “tranta“ cu Adrian Nastase.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca panica "te face sa cobori din Dealul Cotrocenilor si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor".
Sorin Oprescu, Primarul general al Bucurestiului, este vazut in turul al doilea al prezidentialelor chiar de unii dintre fostii sai colegi de partid.
Ion Solcanu a declarat ca scrisoarea lui Octav Cozmanca adresata membrilor si electoratului PSD merita intreaga atentie, adaugand ca PSD si-a pierdut identitatea, inhamandu-se la guvernare din interese oculte, dar ca nu este decis sa se implice in sprijinirea lui Sorin Oprescu, deoarece statutul de independent i-ar crea mari probleme in turul al doilea.
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
ba ca Sorin Oprescu nu mai candideaza, ba ca-si anunta candidatura in chiar ziua grevei generale. Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
Aceasta este Romania lui Sorin Oprescu descrisa de candidatul la presedintie intr-o emisiune de televiziune. Sorin Oprescu isi doreste in Romania o stare de normalitate.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
A aparut ideea retragerii lui Sorin Oprescu din cursa, inaintea turului intai, in favoarea candidatului PNL, lansata la finele saptamanii de insusi Crin Antonescu.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, considera ca Silviu Prigoana si Cristian Popescu Piedone l-ar putea invinge pe Sorin Oprescu in lupta pentru Primaria Capitalei si a afirmat, in acest context, ca oricum actualul edil-sef este "speranta PSD pentru prezidentialele din 2014".
Cui ii este frica de Sorin Oprescu? ... Sorin Rosca Stanescu) Nici nu a fost bine anuntat Parteneriatul pentru Bucuresti si iata ca doctorul Sorin Oprescu se alege cu un santaj. ... Ca si cand doctorul Sorin Oprescu ar putea sa determine o repozitionare politica a PSD si PNL.
Bucurestenii vor putea vizita santierul Stadionului National, in duminica Floriilor, intre orele 10.00 si 18.00, potrivit primarulului general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Pariul lui Oprescu: ... Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Mai poate fi oprit Oprescu? ... Oprescu.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Ieri, in cadrul Delegatiei Permanente, Sorin Oprescu a anuntat ca s-a decis sa candideze pentru aceasta functie. ... Nemultumiri au existat si in DP, fiindca, la un moment dat, i s-a reprosat lui Sorin Oprescu ca a refuzat sa candideze pentru Primaria Capitalei, lasandu-i astfel cale libera lui Vanghelie.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus, luni, la Organizatia PSD Sector 1, demisia din partid. Oprescu a anuntat in urma cu o saptamana ca va demisiona din PSD, pentru a indeplini toate conditiile legale necesare candidaturii ca independent la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
google-analytics.com