Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (2.81 secunde)
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
"E un program de o importanta extraordinara, precum SAPARD, iar primarii trebuie sa se grabeasca sa se inscrie pana la mijlocul acestei luni pentru ca altfel ar putea ramane cu proiectul in asteptare ca la programul SAPARD.
Filiala judeteana Constanta a Partidul Romania Mare se declara nemultumita de faptul ca in turismul romanesc nu exista, la ora actuala, o strategie coerenta. ... "Partidul Romania Mare, filiala judeteana Constanta, atrage atentia ca, din pacate, riscam sa iesim definitiv de pe harta turismului mondial.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Avem de-a face cu un lider care propune stergerea Israelului de pe harta lumii. ... Bush pentru stabilizarea situatiei politice in Orientul Mijlociu, Olmert nu se asteapta la o schimbare a politicii Statelor Unite fata de Israel.
Pe afise este prezentata harta ¥inutului Secuiesc si locul desfasurarii referendumului. De asemenea, pe afise se poate citi: "IGEN Szekelyfoldert" (DA pentru ¥inutul Secuiesc - n.r.) si "Hajra Erdovidek" (Hai Baraolt - n.r.).
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur lucreaza la proiectul alternativ si reusesc sa mobilizeze o parte din liberalii nemultumiti fie de politica dusa de Tariceanu, la nivel general, fie de faptul ca au pierdut alegerile interne in partid sau alte oportunitati.
Edilii comunelor rasarite pe harta Doljului in 2004 nu s-au prea interesat de situatia urbanistica a acestora de cand au luat in maini fraiele localitatilor. ... Viceprimarul Tudor Avram a precizat ca o parte din terenurile extravilane ale comunei nou-infiintate au fost trecute in intravilan, marindu-se astfel cuantumul impozitelor.
Pentru a-si apara pozitia pe care o ocupa acesta a reusit sa indrepte atentia galateanului spre cuplul Durbaca-Nicolae. ... Vom vedea insa daca ideea de a se lua la harta cu cei doi a fost un gest inspirat.
Pe aceste afise este prezentata harta Tinutului Secuiesc, locul desfasurarii referendumului si se poate citi textul: "IGEN Székelyföldért" (DA pentru Tinutul Secuiesc) si "Hajrá Sepsiszék" (Hai Scaunul Sfantu Gheorghe).
"Pana la sfarsitul acestui an trebuie sa finalizam harta privatizarilor", sustine liberalul Vosganian. "Haideti sa ne oprim, sa avem o discutie despre strategia energetica a Romaniei", e de parere social-democratul Geoana.
Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Doru Giugula, l-a acuzat, miercuri, pe candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, ca, in calitate de ministru de Interne, "l-a facut scapat" pe sirianul Omar Hayssam si ca a plagiat "Harta solutiilor" pentru Bucuresti.
Mai exact, candidatii care si-au adjudecat, la o diferenta mai mica sau mai mare de voturi, fotoliile de primari. ... Batalia cea mai apriga s-a dat insa la Techirghiol, unde membrii biroului electoral s-au confruntat cu o situatie mai putin obisnuita:
Am reusit in ultima perioada sa smulgem Romania de pe harta Europei si s-o plasam, din punct de vedere financiar sau al performantelor economice, in Africa, ceea ce nu este normal", a amintit Bogdan Ciuca.
"Dorim sa ii transmitem o veste domnului Geoana:
În Craiova nici o autoritate publica nu stie cu exactitate cate imobile s-ar putea prabusi in cazul unui cutremur. ... Indiferent de zona pe care s-ar afla pe harta seismica, un imobil ridicat inainte de anii ’70 nu va rezista unui cutremur de 7 grade pe scara Richter.
Chiar daca nu exista un cadru legal, fiindca ordonanta de guvern din 2004, privind prelungirea duratei unor contracte de inchiriere a expirat, este posibila continuitatea pentru mai bine de o luna.
Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
google-analytics.com