Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.00 secunde)
Google Romania va imbogati harta 3D a tarii noastre cu inca cateva zone turistice, cum ar fi centrul vechi al Sighisoarei, bisericile fortificate din Transilvania, manastirile din Moldova, dar si zone de munte, cum ar fi Retezatul.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
- Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Nicolae Nemirschi, viceprimarul municipiului Constanta, a declarat ieri, in fata reprezentatilor presei locale, faptul ca o deosebit de importanta investitie privata insumand nu mai putin de 100 milioane de euro se afla in stand-by din pricina refuzului Luciei Varga, ministru secretar de stat la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, de a aviza discutarea delimitarii zonelor costiere la recenta sedinta a Comisiei Zonei Costiere.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. In anul Centenarului, Guvernul Romaniei a alocat o suma imensa pentru diverse proiecte.
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. ... Podul pietonal care traverseaza DN1 pe aici, precum si o benzinarie aflata pe partea stanga, sunt alte doua puncte de reper ajutatoare.
Desecretizarea, s-a efectuat in iunie 2013, la o solicitare, facuta inca in 2005, in virtutea legii libertatii de informare, de Universitatea George Washington, din capitala SUA.
Clubul de la Roma este o denumire simbolica pentru o organizatie al carei scop este sa supuna atentiei intregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei. ... Calin Georgescu, desi detine o functie internationala atat de inalta, nu a uitat ca e roman, si inca unul dedicat cauzei nationale.
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat ca este o initiativa cu totul noua atat in politica externa a Romaniei, cat si in politica regionala:
Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... O fascineaza! "Este urmarea unei atitudini de neiubire, de neexprimare, stagnare, o inchidere in suflet, in sentimente, in emotiii, spune ea. Spune despre fiecare afectiune ca este o lectie de viata care trebuie invatata.
analizarea in proxima sedinta a Executivului a posibilitatii de interventie prin ajutor de stat in sectorul avicol, precum si in turism, ambele fiind intr-o profunda cadere din punct de vedere economic. ... "interventia este necoordonata" sau "o aparenta de brambureala".
Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... O fascineaza! - Este urmarea unei atitudini de neiubire, de neexprimare, stagnare, o inchidere in suflet, in sentimente, in emotii, spune ea. Spune despre fiecare afectiune ca este o lectie de viata care trebuie invatata.
Deputatul liberal Horia Uioreanu s-a luat la harta cu cei de la PRM din cauza proiectelor hilare initiate de senatorul Gheorghe Funar (foto).
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
HARTA: ... Republica Moldova Candidatul stangii proruse, Igor Dodon, a reusit duminica ceea ce era cat pe ce sa izbuteasca inca din primul tur de scrutin, invingand-o pe candidata reformista pro-UE Maia Sandu.
Agentiile si Serviciile de Inteligenta si Aparare din tarile foste comuniste (din Europa si Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiatiile electromagnetice de radiofrecventa si microunde in care se arata ca frecventele de tipul microundelor folosite in telefonia mobila GSM produc o multime de probleme de sanatate in urmatoarele domenii:
Acest articol a oferit o imagine de ansamblu asupra cercetarii OZN din Vest in anii 1950 si 1960. ... Qi Lian, redactor-sef al revistei Journal of Overseas Research, afirma ca publicatia aceasta a fost prima de acest fel din China care a pus cu adevarat subiectul pe harta.
In anul Centenarului, Guvernul Romaniei a alocat o suma imensa pentru diverse proiecte. ... Redactia estiri.ro si einformatii.ro are o alta opinie si anume: ... Poate si de aceasta data dl Vasile Iliuta rupe nodul gordian si infaptuieste o minune la Calarasi!?
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
google-analytics.com