Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.78 secunde)
http://youtu.be/8oEOPYgzkvM Facebook Syndicate of Party www.facebook.com/syndicateparty Facebook Utv www.facebook.com/utvromania UTV s-a lansat in aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica.
Atmosfera vie si interactiva, proiectiile vizionate in intreaga lume si muzica buna au facut deliciul devoratorilor pusi pe distractie pana in zorii zilei. Producatorul evenimentului, Dan Chisu, anunta succesul editiei din acest an cu o veste excelenta:
TRI este robotelul terestru care iti da o antena de ajutor ori de cate ori ai nevoie de o bicicleta mai rapida, de un smartphone mai smart, de un frigider mai eco, de schiuri noi sau de o vacanta in tarile calde.
Site-ul Nights.ro a plecat acum mai bine de patru ani dintr-o joaca. ... De atunci, pe acest site s-a conturat o comunitate puternica de oameni ahtiati dupa "clubbing", fenomen ce tinde sa se transforme intr-un fenomen de masa si in Romania.
Prin parteneriatul cu Tableau, Senior Software ofera o solutie BI puternica si usor de utilizat in acelasi timp", afirma Elissa Fink, VP Marketing Tableau Software.
Televiziunea si producatorii incurajeaza "fratia" tabletelor si a televizoarelor Pana la mijlocul lui noiembrie, producatorii de electronice Sony si Samsung vin cu o oferta comerciala care incurajeaza clientii sa achizitioneze in acelasi timp tablete si televizoare.
Lentile de contact cu ecran LCD, un alt mod de a vedea lumea Lentilele de contact care isi schimba aspectul si te pot face sa vezi lucruri care nu se afla in fata ta erau intalnite pana de curand doar in filme SF, unde isi demonstrau potentialul oferind purtatorului informatii utile despre obiectele aflate in campul vizual, sau afisand o interfata 3D interactiva pentru unPC sau smartphone ultra-sofisticat.
Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, a declarat, joi, ca internetul va disparea in forma pe care oamenii o cunosc in prezent, informeaza Mediafax. ... Imaginati-va ca intrati intr-o camera si camera este dinamica. ... - O foarte personalizata, foarte interactiva si foarte, foarte interesanta lume se va dezvalui, a adaugat acesta.
- Procesor Kirin 970 - primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicata de procesare neurala (NPU - Neural Processing Unit); - Un corp construit din sticla 3D, cu display Huawei FullView, ce integreaza o margine aproape inexistenta si tehnologia HDR10 pentru culori intense si stralucitoare;
In cadrul evenimentului veti putea admira o colectie de peste 1000 procesoare fabricate intre anii 1970 si 2000.
"Ziua inimilor indragostite", "Ziua indragostitilor" sau "Valentine’s Day", oricum am numi-o, pentru 14 februarie, cuvantul magic este "iubirea", ziua in care indragostiti de toate varstele asteapta sa isi declare sentimentele.
Burda Media Bucuresti lanseaza o editie speciala - Beau Monde Mirese. ... Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti.
Muzeul History Hackers, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei, ofera o reducere de 10 % tuturor posesorilor de permis de cititor emis de Biblioteca, la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice pe timp de weekend.
O multime de obiecte care astazi ne par indispensabile au fost imaginate de da Vinci cu sute de ani inainte ca acestea sa fie construite. ... Expozitia este interactiva!
Sinonimele conversatiei Har Domnului, limba romana are o admirabila suplete si o bogatie de nuante care ii pot ingadui, celui care se imprieteneste cu ea, sa exprime ideile cele mai subtile, conceptele cele mai sofisticate, fara grimase, naduseala sau desen.
Rezultatele preliminare ale studiului PREDATORR contureaza o realitate ingrijoratoare pentru tara noastra: peste o treime din populatia adulta a Romanei se confrunta cu probleme de greutate in exces. ... Care este greutatea normala, de ce avem tendinta s-o depasim si, mai ales, cum putem reveni la ea?
Pe 2 iunie, la Hotel Novotel, sala Marseille, va avea loc evenimentul Imuno-oncologia, o noua paradigma in tratamentul oncologic. ... Marius Geanta) 17:40 â€" 17:50 Q&A Sesiune interactiva Bucuresti/Chicago
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor sai o interfata interactiva de a face cumparaturi, cu totul deosebita pentru piata locala, doar in Mega Mall, totul in cadrul Campaniei Star Wars.
Cu o experienta de peste 20 de ani si un repertoriu variat, Pink Martini incanta de fiecare data publicul prin stilul lor cosmopolit si se apropie de fani interpretand piese in diverse limbi straine, printre care franceza, portugheza, turca, romana, araba, engleza si multe altele.
google-analytics.com