Cautare

5519 de rezultate pentru "numarul" (3.30 secunde)
Numarul investitorilor pe piata de capital autohtona cu plasamente de peste 7.000 de euro a crescut cu 12% in 2007 fata de anul anterior, conform raportului anual al Fondului de Compensare a Investitorilor(FCI).
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Numarul total de someri corespunzator lunii aprilie, de 352.466 persoane, a scazut cu 21.584 persoane fata de cel din luna anterioara. ... Numarul somerilor indemnizati a scazut cu 10.085 persoane, iar numarul somerilor neindemnizati cu 11.499 persoane fata de luna precedenta.
"Numarul participantilor si gama de produse expuse de-a lungul anilor au urmat sinuosul drum strabatut de agricultura româneasca din 1992 si pâna în prezent", a declarat Constantin Raducanoiu, presedintele CCI "Oltenia".
Agentia de turism are obligatia sa furnizeze turistilor, in scris, in vederea incheierii contractului, informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, tipul unitatilor de cazare, cuantumul avansului, daca este cazul, precum si numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului.
Din volumul total de investitii realizate în 2007, 61,8% îl reprezinta lucrarile de constructii.Impulsionate de preturile din piata imobiliara, dar si de nevoia de spatii locative, de la un an la altul, numarul locuintelor din judet este în continua crestere.
În conditiile în care toate proiectele anuntate vor fi finalizate, densitatea urmeaza sa creasca de la 170 mp/1.000 locuitori în prezent, la 645 mp, se arata într-un studiu realizat de specialistii Regatta.„În prezent, se înregistreaza un total de 855.313 mp suprafata închiriabila în cele mai mari 13 orase dupa numarul de locuitori, dintre care amintim, dupa Capitala:
"Pe 15 septembrie va fi testat sistemul, urmand sa fie localizat primul apel de pe telefonul mobil la numarul de urgenta112.
In total, numarul inmatricularilor de automobile noi si rulate a crescut cu 23,5%, de la 229.469 de unitati din primele sapte luni ale anului trecut la 283.439 in perioada corespunzatoare din acest an, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Numarul turistilor sositi in structurile de cazare a crescut in perioada ianuarie-iulie cu 3,1%, la aproximativ patru milioane de persoane, in timp ce innoptarile au scazut usor cu 0,1%, la 11,1 milioane, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Pana pe 30 octombrie, in baza de date au fost inregistrate 2.481 de cereri de portare, 2.769 pentru telefonie mobila si 72 pentru telefonie fixa, iar numarul cererilor de portare se dubleaza de la o zi la alta din 21 octombrie, de cand a fost implementata portabilitatea numerelor in Romania.
Numarul pensionarilor aproape ca este dublu fata de numarul celor care muncesc. Noutatea este ca, daca la începutul anului suma totala de plata catre pensionari era de 74 de milioane de lei, acum a ajuns la 124,3 milioane de lei, în conditiile în care numarul pensionarilor a scazut.
Exista si institutii unde angajatii sunt suprasolicitati si muncesc la capacitate maxima, dar numarul lor este mult mai mic decât al celor care stau degeaba, pe bani publici.
Rata medie a profitului la firmele profitabile era de 10,4% in 2007, a precizat el.Pe de alta parte, Pogea a spus ca exista aproximativ 317.000 de societati ce inregistreaza profit, cu o rata a castigului de 10,4%."Sunt firme care de doi-trei ani au rata pierderii de 180%", a spus Pogea, afirmand ca povara administrativa asupra societatilor trebuie diminuata, avand in vedere, in prezent, 71 de taxe si tarife, din totalul de 558, ce ar putea fi reduse.Din numarul total de taxe si tarife din administratia publica, doar 117 se constituie ca venituri la bugetul de stat, in timp ce 89 reprezinta venituri ale institutiilor publice centrale autonome si 264 ca venituri proprii ale ministerelor.1,2 miliarde de lei, numai datoria CNHPotrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, printre marii contribuabili care au restante la bugetul de stat se numara CETA - Compania de Expeditii si Transport Auto, Compania Nationala a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN SA si Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA (peste 320 de milioane de lei datorii la bugetul de stat), fata de toate acestea incepandu-se procedura de executare silita, precum si Compania Nationala a Huilei (peste 1,2 miliarde de lei datorii la bugetul de stat), care se afla in administrare speciala conform Legii nr.
Numarul somerilor ar putea ajunge la 550. ... Eu nu cred ca se va ajunge la aceasta cifra si cred ca numarul total al somerilor nu va depasi 600.
"Numarul de firme cu conturile blocate este foarte mare. Inseamna ca a crescut numarul societatilor cu datorii la stat.
Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
Potrivit declaratiilor date de Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR), numarul dosarelor noi de insolventa a crescut, in primul trimestru al acestui an, cu 50% fata de perioada similara din 2008.
Chiar daca numarul tranzactiilor nu a crescut, tot mai multi craioveni se intereseaza de locuintele disponibile si de preturile practicate. ... Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare, chiar daca abia a trecut Pastele, numarul craiovenilor care se intereseaza de o locuinta este tot mai mare.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
google-analytics.com