Cautare

5519 de rezultate pentru "numarul" (8.86 secunde)
In cazul retelelor de telefonie fixa si mobila trebuie sa se retina numarul celui care formeaza, numarul destinatarului, numarul celui spre care a fost redirectionat apelul, precum si numele acestora.
Va trebui sa ne raportam exclusiv la numarul de mandate. ... Este relevant doar daca ne raportam la numarul de mandate. Nu si in ceea ce priveste numarul de voturi.
"numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin legea electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamant, a scazut in numar considerabil". ... Conform datelor INS numarul real al votantilor din Romania este de 16.527.971.
Mai mult, numarul de voturi pentru politicianul Basescu a fost, la fiecare scrutin de pina azi, mai mic decit cel exprimat impotriva sa la 29 Iulie 2012. ... Al patrulea argument Numarul de alegatori inscrisi pe listele electorale este fals.
Astfel, potrivit datelor statistice, in ultimul an si jumatate, numarul salariatilor din Romania a crescut cu 94.300. Comparativ, in perioada ianuarie 2009 - aprilie 2012, numarul salariatilor din Romania a scazut cu 530.000.
Prima etapa efectiva a procedurii este, conform Articolului 95 din Constitutie, depunerea propunerii de suspendare din functie a presdintelui de catre minin o treime din numarul deputatilor si senatorilor. Avand in vedere ca numai PSD are aproape 50% din numarul parlamentarilor, procentul de reusita este 100%.
In privinta infrastructurii de comunicatii, raportul evidentiaza faptul ca numarul de abonati la telefonia fixa a crescut de la 4,029 milioane in 2001 la 4,5 milioane in anul 2004.
Desi au solicitat sa li se transmita zilnic informatii privind numarul de utilaje care sint trimise pe teren, cite sint inchiriate, de la cine si la ce tarife, reprezentantilor Guvernului in judet nu li s-a raspuns inca la ultima dintre aceste chestiuni.
Mai mult decat atat, creste numarul de persoane fizice care vin sa alimenteze, in timp ce numarul persoanelor juridice scade.
Numarul de utilizatori de Internet din Romania a crescut cu 52% in decembrie 2005 fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste vizitele facute pe siteurile autohtone de vizitatorii romani si de cei din strainatate.
Desi specialistii in domeniul financiar, alaturi de reprezentantii Bancii centrale si chiar de oficiali ai unor banci comerciale, ne sfatuiesc sa economisim mai mult in moneda nationala, potrivit unor statistici numarul conturilor bancare in valuta este in continua crestere, iar cel al conturilor in lei este in scadere.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a decis sa majoreze plafonul cifrei de afaceri pe care o companie trebuie sa o inregistreze pentru a fi inclusa in baza de date a Directiei Generale a Marilor Contribuabili, astfel incat numarul firmelor administrate de aceasta structura sa fie redus.
Masurile luate prin noul Cod Fiscal, prin care se mareste impozitul pe locuinta, vor reduce considerabil numarul proprietarilor sau ii vor saraci si mai mult. ... Va creste pe de alta parte numarul celor care vor locui cu chirie.
Dar, pentru ca in aprilie numarul zilelor lucratoare a fost mai mic, s-au inregistrat o serie de scaderi ale productiei industriale, dar si a vanzarilor de alimente si bauturi.
In ceea ce priveste numarul proiectelor SAPARD, judetul Gorj este primul pe regiunea Oltenia, iar valoarea totala a acestora este de peste zece milioane de euro.
Este un lucru surprinzator faptul ca numarul IMM-urilor care apreciaza mediul de afaceri ca fiind favorabil firmelor s-a redus aproape la jumatate, de la 52% din totalul firmelor la 30% in acest an.
Daca banii alocati in 2005 au fost folositi pentru casarea a 15.000 de autovehicule, in acest an numarul celor care isi vor putea inlocui rablele s-a majorat cu 10%, pana la 16.500.
Numarul concediilor medicale se ridica la 5.241, in conditiile in care numarul salariatilor pentru care s-au depus declaratii este 132.000. ... confectii, tricotaje), numarul zilelor de concediu pe caz de boala este mai mare decat in alte unitati, fiind determinat de patologia din timpul sarcinii", a mentionat Toma.
Asta pentru ca numarul locuintelor terminate in primul semestru al lui 2006 a fost de 11.914, in crestere cu 1.915 locuinte fata de aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com