Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (3.29 secunde)
Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr.
Numarul de cazuri este evident mai mare, nu fiecare tara are putere de testare. ... Indicele #Ro este un parametru care se numeste numar de reproducere eficienta a virusului” si inseamna numarul de cazuri in medie pe care o persoana infectata il poate determina atunci cand este contagioasa.
"Vin aici din nou cu multa bucurie ", "avem de ales intre ca oamenii ca plateasca impozite mai mari, asa cum vrea Alianta sau putem sa mergem spre Uniunea Europeana ", "stim ca aveti intelepciunea necesara pentru a alege intre bine si rau, intre cei care au sporit in timpul guvernarii a96-2000 numarul saracilor la opt milioane si intre cei care, cu mari eforturi si este vorba despre echipa mea, echipa dumneavoastra, au reusit sa reduca numarul saracilor din Romana aproape la jumatate ", a spus primul ministru, recunoscind insa ca "este inca prea multa saracie in tara ".
a majorat numarul functionarilor, de la 900.000 la circa 1,3 milioane. ... Vedeti numarul de intreprinderi in faliment, vedeti ca ajungem la un milion de someri care genereaza cheltuieli.
Procedura de suspendare poate fi declansata de cel putin 1/3 din numarul parlamentarilor;
Pe de alta parte, numarul de sase persoane din societatea civila, care nici macar nu mai trebuie sa fie specialisti in domeniul dreptului, si care pot participa nu doar la sedintele plenului, putand fi alesi si ca presedinti ai Consiliului, in conditiile in care trei dintre acestia sunt numiti de Parlament si trei de catre Presedintele Romaniei, incalca dur principiul separatiei puterilor in stat, putandu-se ajunge la situatia absurda ca reprezentanti ai societatii civile alaturi de ministrul justitiei si procurorul general al Romaniei sa fie superiori numeric in cadrul sedintelor pe sectii, ceea ce inseamna exclusivarea deciziei politice si pervertirea independentei sistemului judiciar in numele caruia deciziile vor fi luate de factorul politic, intruziune nepermisa in niciun stat pretins democratic.
"Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente".
„Conform Regulamentului Camerei Deputatilor, peste o treime din numarul total al deputatilor, respectiv 154 de reprezentanti ai Coalitiei, au semnat solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare.
In acest sector a crescut si numarul deceselor, cu 39 de cazuri in 2007, aproape 1 deces din 4 survenind in industrie si in servicii.
Numarul restantierilor la credite a crescut in aprilie cu 6,3% fata de luna precendenta, depasind 185. ... Numarul debitorilor restantieri a scazut in martie pentru prima data in acest an, cu 5,15%, la 174.
FARCAS) In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata. ... Unul dintre factorii care apar in aceasta celebra formula este numarul mediu de lumi asemanatoare Pamantului intr-un sistem solar ales la intamplare.
Numarul de lumi locuibile in galaxia noastra este de ordinul zecilor de miliarde, cel putin; ... Iar numarul de galaxii pe care le putem vedea, altele decat propria noastra galaxie, este de aproximativ 100 de miliarde.
Dan Magheru, directorul DSP Hunedoara, spune ca la cele doua sectii de la Vulcan nu se justifica numarul de paturi si ca numarul pacientilor de aici este in scadere. ... Si la chirurgie este acelasi lucru, numarul operatiilor fiind foarte mic.
Pe parcursul zilei, numarul protestatarilor creste. ... La Timisoara, numarul celor adunati in zona casei parohiale a lui Laszlo Tokes creste la cateva sute de persoane, majoritatea nemaifiind enoriasi reformati, ci cetateni ai Timisoarei, de diferite etnii si confesiuni.
Daca ai ramane la intrarea in sat, peisajul ar confirma afirmatia, intrucat chiar la casa ce poarta numarul 1 locuieste o familie de luxemburghezi. ... Este casa cu numarul 1. ... La gospodaria cu numarul 2, Europa se vede insa altfel...
Votul din parlament - de suspendare - are nevoie de jumatate plus unu din numarul total al parlamentarilor si este secret.
Numarul victimelor din acest eveniment este controversat. Oficial, conform evidentei de la comisiile parlamentare de ancheta, numarul ranitilor este de 746 iar numarul mortilor este de sase: ... Reprezentantii unor asociatii sustin insa, fara probe juridice valabile, ca numarul mortilor este mult mai mare, de aproximativ o suta.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
Trebuie sa echilibram numarul de oameni care au serviciu cu numarul de pensionari. ... Trebuie sa echilibram numarul de oameni care au serviciu cu numarul de pensionari.
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
google-analytics.com