Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (7.99 secunde)
Iata insa ca un studiu recent realizat de compania de rating Coface Romania ne prezinta realitatea economica aratand ca numarul companiilor in faliment a crescut anul trecut cu 61% fata de anul 2004.
La aceasta data, numarul turistilor este destul de redus, vremea se pare ca nu mai tine cu cei care ar fi dorit sa petreaca un sejur la malul marii in liniste, in septembrie, luna mai putin aglomerata decat perioada de varf de sezon, si evident mai ieftin.
Romania se afla pe pozitia a patra in lume si pe primul loc in Uniunea Europeana in functie de numarul taxelor pe care o companie trebuie sa le plateasca intr-un an, cu 96 de impozite, nivel de peste doua ori mai mare decat cel din alte state europene, precum Polonia sau Slovacia, potrivit PwC.
Acest fapt a determinat o serie de analisti economici sa aprecieze ca nu este exclus ca, pe fondul întaririi euro, sa creasca numarul restantierilor bancari. ...  „Nu cred ca va creste numarul rau-platnicilor“ Deocamdata, bancherii nu sunt îngrijorati o eventuala crestere a numarului rau-platnicilor.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Potrivit prim-vicepresedintelui FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei, principala noutate a proiectului de lege este legata de conditiile de obtinere a reprezentativitatii unui sindicat la nivel de unitate, care se poate realiza prin afiliere la o federatie sau in functie de numarul de membri de sindicat.
Majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor la nivelul solicitat va duce la dublarea somajului din Romania pana in aprilie 2009, luna in care numarul de someri ar putea ajunge la 700.000, a declarat pentru NewsIn presedintele CNIMM, Ovidiu Nicolescu.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41. ... Numarul somerilor indemnizati a crescut cu 31. 304 persoane, iar numarul somerilor neindemnizati cu 10.
Totodata, in perioada octombrie 2008 - august 2009, numarul total de angajati noi a fost de 8.947 de persoane". Varful disponibilizarilor a fost atins in august 2009, iar de atunci numarul de angajati dati afara a inceput sa scada.
Chiar daca plata cu cardul nu implica nici un cost, numarul persoanelor care prefera sa achite in numerar bunurile si serviciile achizitionate este mult mai mare decat al celor care prefera varianta electronica.
In toate judetele Olteniei, in primele opt luni ale anului s-au infiintat mii de societati noi si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale, cu mult peste numarul afacerilor noi, infiintate in aceeasi perioada a anului trecut. ... In Olt, numarul firmelor noi aproape ca s-a dublat:
Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare. ... Daca acum trei ani, clientii nu prea stiau despre ce este vorba, acum numarul clientilor este din ce in ce mai mare", au declarat surse autorizate din BRD Craiova.
Astfel, potrivit NewsIn, numarul total de utilizatori activi de telefonie mobila era in Romania de 23,4 milioane la sfarsitul anului 2011, in scadere cu 4% fata de cel inregistrat la finalul lui 2010, in timp ce traficul de voce a ajuns la aproape 58 miliarde minute efectuate, cu 11% mai mult fata de anul 2010.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
La oncologice, lista de asteptare e "goala" Numarul pacientilor cu cancer aflati in tratament cu aprobarea CNAS a ajuns la 7.531 Pentru prima data, in luna septembrie, lista de asteptare pentru tratament oncologic este "goala" si 7.531 de pacienti beneficiaza gratuit de moleculele aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), a anuntat presedintele CNAS, Cristian Busoi.
In 20 octombrie, acelasi lucru a incercat sa-l faca si deputatul PNL, Cristian Busoi, care considera ca proiectul Legii farmaciei este antiliberal, pentru ca aduce foarte multe reglementari restrictive cu privire la proprietatea asupra farmaciei, la numarul de farmacii raportate la numarul populatiei, la distanta minima dintre farmacii si la numarul maxim admis de farmacii care apartin unui lant farmaceutic.
In 20 octombrie, acelasi lucru a incercat sa-l faca si deputatul PNL, Cristian Busoi, care considera ca proiectul Legii farmaciei este antiliberal, pentru ca aduce foarte multe reglementari restrictive cu privire la proprietatea asupra farmaciei, la numarul de farmacii raportate la numarul populatiei, la distanta minima dintre farmacii si la numarul maxim admis de farmacii care apartin unui lant farmaceutic.
Primul colegiu uninominal din judetul Arges este compus din Campulung, Albestii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Cetateni, Dambovicioara, Dragoslavele, Leresti, Rucar si Stoenesti, numarul votantilor din acest colegiu, situat in zona Campulung, fiind de 63.530.
Numarul de siteuri web din Internet 4.2. Numarul de utilizatori 5.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
google-analytics.com