Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (4.35 secunde)
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. Protestul la care este asteptat un numar mare de manifestanti este organizat de filiala olteana a Asociatiei Comunelor si Oraselor din Romania (ACOR).
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
Sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor a stat ieri sub semnul nervozitatii, presedintele acestei Camere, Adrian Nastase, acuzand faptul ca parlamentarii au fost chemati la munca pentru a dezbate ordonante guvernamentale putine la numar si extrem de nesemnificative. ... Programul primei zile a fost extrem de relaxant pentru majoritatea deputatilor.
Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate. Oamenii de afaceri din Oltenia s-au reunit ieri la seminarul intitulat "Provocari antreprenoriale.
Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur de scrutin Legea privind alegerea primarilor intr-un tur de scrutin a fost adoptata marti de Camera Deputatilor, care este forul decizional, cu 174 de voturi "pentru", 110 voturi "impotriva" si 3 abtineri.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
120 de societati doljene nu au depus declaratiile nominale la Casa Judeteana de Pensii, deci, contributiile acestora la pensiile administrate privat (pilonul II) nu au fost virate pâna ieri.
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%. Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com