Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (5.01 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete. In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Cu mai putin de un an înainte de alegeri, primarii doljeni au luat startul competitiei pentru atragerea fondurilor structurale.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica intitulata "Diferenta dintre guvernul unei tari si guvernul unei grupari politice" V-am atras atentia de mai multe ori asupra modului clientelar in care actuala putere portocalie aloca fonduri.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. Aproape toate organigramele primariilor din judet au fost refacute si adoptate prin hotarare a consiliului local conform prevederilor OUG nr.
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. Aproape toate organigramele primariilor din judet au fost refacute si adoptate prin hotarare a consiliului local conform prevederilor OUG nr.
Firmele care au mai mult de 20 de angajati vor fi obligate sa informeze si sa consulte constant reprezentantii salariatilor lor cu privire la deciziile care au incidenta asupra activitatii angajatilor.
O noua veste buna de la Statistica: cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
google-analytics.com