Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (4.34 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde. Victoria lui Eduard Finkelstain (PD-L) la Tecuci se prefigura inca din primul tur, cand obtinuse aproape 42% dintre voturile valabil exprimate.
Primarii si secretarii de primarii din localitatile judetului Satu Mare au fost instruiti ieri cu privire la principalele dispozitii legale referitoare la actul administrativ, statutul alesilor locali in conformitate cu Legea 393/2004, contenciosul administrativ, respectiv constituirea, componenta, modul de sesizare si procedura de lucru a comisiei de disciplina potrivit HG 1210/2003.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Dosarele depuse de diversi agenti economici pentru obtinerea de fonduri SAPARD dau batai de cap angajatilor din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Directorul Agentiei chiar s-a plans ca volumul de munca este mult prea mare in comparatie cu numarul de angajati de care institutia dispune.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
PSD se va opune acestui nou abuz prin care se intentioneaza legiferarea unui act normativ neagreat de sindicate, de cea mai mare parte a patronatelor si mai ales de angajati.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Alegerile locale, turul unu si turul doi, au desemnat primarii localitatilor de pe intreg teritoriul Romaniei. ... Astfel, este posibil ca de zilele urmatoare sa fie demarata o campanie de atragere a primarilor.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
google-analytics.com