Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.91 secunde)
Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea.
O viata cu zbucium si controverse in tara, tihna si respect in exil Biografia Regelui Mihai poate fi rezumata, la implinirea varstei de 90 de ani, ca fiind una impartita intre zbuciumul si controversele traite in tara natala si noul inceput, tihna si respectul de care s-a bucurat in deceniile de exil de dupa abdicare.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Tudor, il acuza pe presedinte de legaturi cu grupuri de interese "de la Golden Blitz, Vulpescu si Besiu".
Justetea actiunii de suspendare din functie a presedintelui Basescu, precum si urgenta demararii acestui demers sunt motivate, in opinia presedintele PSD, Mircea Geoana, de atacul "violent si gratuit" al presedintelui Basescu impotriva sa. ... In al doilea rand, este vorba de o atitudine nedemna de un presedinte.
Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii. Replica lui Iliescu vine dupa ce Traian Basescu a lansat un atac la adresa fostului presedinte al Romaniei.
Ponta sa duca la Cotroceni PSD, ca urmas legitim al PCR, este un partid lipsit de umor. ... In ultimele zile, insa, tanarul presedinte Victor Ponta a reusit o lovitura magistrala la temelia Partidului.
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Luna martie a anului 2015 aduce o schimbare importanta in conducerea grupului Artmark, platforma privata de promovare culturala formata actualmente din 7 entitati - dintre care cele mai cunoscute sunt casa de licitatii Artmark, Centrul Cultural ArtSociety, Institutul Artmark de Management al Artei, casa de licitatii online Lavacow, destinata marketarii artei contemporane romanesti si est-europene si Artmark Historical Estate, specializata in recuperarea si promovarea monumentelor istorice.
Protectia penala de care beneficiaza presedintele se datoreaza procurorilor, nu judecatorilor sau legii Traian Basescu este singurul politician si singurul inalt demnitar in functie care beneficiaza de protectie penala pentru faptele comise inainte de a fi presedinte, dar si pentru cele savarsite in timpul mandatului.
Liderii organizatiei PSD Bucuresti vor sa faca uitata pedepsirea lui Mircea Geoana dupa alegerile locale de anul trecut, cand acesta a pierdut confruntarea cu Traian Basescu pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Prin intermediul aceluiasi Birou Permanent Judetean (BPJ) al PD-L, care s-a intrunit dupa alegerile locale din iunie mai des ca niciodata.
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei. Avantul argumentativ al ex-presedintelui feminin, privind nerespectarea prevederilor din regulamentul-cadru al organizatiei a fost repede inecat de replica presedintelui confederatiei:
Ion Iliescu sustine ca nu este deloc interesat de functia onorifica de presedinte fondator al PSD. El raspunde astfel invitatiei facute de Mircea Geoana de a deveni presedinte fondator al partidului.
Interimar este actualul primar al Tecuciului. La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Pana la noi ordine, doua persoane isi disputa functia de presedinte la nivel local, exact cum se intampla si la nivel central, iar tot acest circ poate compromite participarea formatiunii politice la alegerile parlamentare.
Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
google-analytics.com