Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.59 secunde)
HotNews.ro afirma ca surse social democrate ar fi declarat ca Miron Mitrea l-ar putea sustine pe Adrian Nastase pentru functia de lider al PSD, in schimbul presedintiei Senatului.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
La data Unirii, noul stat, Romania, isi mentinea inca statutul de vasalitate fata de suzeranitatea Turciei.
Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei.
Noua schema guvernamentala pastreaza numarul de portofolii, 15, dar reduce numarul ministrilor delegati si al vicepremierilor.
A durat foarte mult, sunt al saselea prim-ministru pana la inaugurare. ... Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste noul pod.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
N-a fost bine Domnule Presedinte Basescu!, n-a fost bine! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... La fel cum nu l-a interesat nici macar faptul ca, in 2012, peste 7,4 milioane de romani au votat pentru suspendarea sa din functia de Presedinte al Romaniei.
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
Senatorul Mihai Stanisoara, candidatul Miscarii pentru Noul Mehedinti, se afla pe primul loc in cursa pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti potrivit rezultatelor partiale comunicate astazi de Biroul Electoral Judetean (BEJ).
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost propus marti de catre grupurile USL pentru functia de presedinte al Senatului.
Scrisoare (intre)deschisa, dar foarte sincera Catre Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei Domnule presedinte, Va scriu in multipla calitate de cetatean Roman si American, de editorialist la ziarul Cotidianul (fondat de marele patriot roman Ion Ratiu), si de editor/fondator al celei mai vechi publicatii de limba roman in activitate la New York, New York Magazin.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Vasile Damian) Pentru prima data de aproape doua decenii, un presedinte francez vine in vizita de stat la Bucuresti. ... Ocazie pentru socialistul Francois Hollande de a saluta angajamentul european al Romaniei si de a aprofunda relatia bilaterala cu Bucurestiul.
Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu. ... Din fericire, noul lider nu-l va avea chiar in coasta si pe Dan Ioan Popescu - ramas doar sef al organizatiei PSD Bucuresti.
Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana.
google-analytics.com